2777
2789
عنوان

حرفای پدرم نابودم میکنه🥺📸

466 بازدید | 45 پست

سلام 

اگه دوتا تاپیک قبل بخونید متوجه میشید من چشمم عفونت کرده خیلی شدید شایدم همین ویروس چشمی جدید باشه بعد از دیروز عصر دگه همینطوری داشت بدتر میشد و گوشه چشم خیلی چرک میکرد منم با گوش پاکن چرک هایی که گوشه چشم بود پاک میکردم دیشب فقط قرمز بود ولی از آخرای شب ورم کرد شدید و خیلی کوچیک و تنگ شد منم کلا دیشب از جون خودم کشیدم تا نیم ساعت چشمام میبستم مژه هام به هم میچسبیدن کلا بدنم عفونت کرده شدید

بعدش من خیلی داشتم اذیت میشدم فقط منتظر بودم بابام از سرکار بیاد منو ببره درمانگاه حالا که اومده مادرم بهش گفت اونم برگشت گفت این هیچ مرگش نمیشه بادمجون بد آفت نداره مادرمم میگفت نه چشم خطرناکه نمیتونیم بی اهمیت باشیم بعدش پدرمم میگفت این ارزش نداره بخوایم ببریمش دکتر🙂

آخه چرا؟ 

مگه من چکار کردم؟ 

دلیل کاراش فقط اینه من یه خواستگار داشتم رد کردم و ایشون فکر میکنه من قراره تا آخر عمرم تو خونش بمونم و به قول خودش سربار باشم

بخدا که الان دارم تعریف میکنم فقط دارم با این چشم خرابم گریه میکنم🥲کاش زودتر این وضعیت درست میشد واقعا خسته شدم

سیستم ایمنی بدنم خیلی ضعیفه و همیشه کسل و خستم حتی حاضر نمیشه پول بده من برم آزمایش بدم ببینم مشکلم چیه ولی برای مامانم و بقیه اینطوری نیست فقط برای من🥲

بشدت خاله زنکه همش درباره این اون حرف میزنه غیبت همرو میکنه تا دختری ازدواج میکنه فقط میاد میگه که بگه همه دارن عروس میشن جز من با اینکه من فقط 20 سالمه😔

🥹🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم همین ویروسه گرفته دکتر پمادچشمی و قطره داد خوب شد با سیتریزین

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

سلام اینو باید در نظر بگیرید اهل جهنم اکثرشون مجرد هستند و بهتره زودتر ازدواج کنید.

سعی کنید ازدواج عقلانی کنید نه حس و زورکی چون پیشمون میشی

قوی باش 

ان الله مع صابرین

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

عزیزم منم چشمم عید عفونت شدید کرده بود قرمز قرمز بود عین جن شده بودم😂 روغن درخت چای اصل از عطاری بگیر و دور چشمت بزن سه روزه خوب میشی خودم با کلی دارو خوب نشدم اما با اون سه روزه خوب شدم فقط دور چشمت نه داخلش

سلام اینو باید در نظر بگیرید اهل جهنم اکثرشون مجرد هستند و بهتره زودتر ازدواج کنید.سعی کنید ازدواج ع ...

این حرفاتون خلاف آیات قرآنه. متاسفم برای این حرفاتون. در قرآن خدا گفته اگر شرایط ازدواج ندارید تقوا پیشه کنید. من بخاطر اینکه تا الان خواستگارام ایمان نداشتن یا درآمدشون حلال نبود یا قبلا رابطه جن.سی داشتن قبولشون نکردم چون برام مهمه طرفم پاک و صالح باشه. این حرفایی که گفتین به هیچ وجه درست نیست. چه بسا خیلی با متاهل شدن و افتادن با آدم نا اهل جهنمی میشن نه صرفا مجرد موندن

سلام اینو باید در نظر بگیرید اهل جهنم اکثرشون مجرد هستند و بهتره زودتر ازدواج کنید.سعی کنید ازدواج ع ...

موضوع تاپیکشو دیدی الان تو این تاپیک الزامی بود تو بیای از بهشت و جهنم بگی امر به معروفش کنی 😐😐😐

این حرفاتون خلاف آیات قرآنه. متاسفم برای این حرفاتون. در قرآن خدا گفته اگر شرایط ازدواج ندارید تقوا ...

کامل بخون چی نوشتم 😅

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."