2777
2789
عنوان

زشت بودن من

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه کاری به زشت و زیبا بودن ندارم فعلا . داری اشتباه میکنی سنش هم کمه هم ازت کوچکتره به عنوان یه ...

دوسش دارم چیکارکنم شمامیگی  من بااینا کنارمیام چون ازدواج زیاد دیدم اینجوری  یعنی سن براتون خیلی مهمه؟؟

دوسش دارم چیکارکنم شمامیگی من بااینا کنارمیام چون ازدواج زیاد دیدم اینجوری یعنی سن براتون خیلی مهم ...

احساسی داری برخورد میکنی با توجه به سن و سالش و ... این رابطه اگرم سر بگیره بعید میدونم ادامه پیدا کنه . الان متوجه نمیشی ۵ سال کوچکتر اونم سن ۲۳ یعنی چی

احساسی داری برخورد میکنی با توجه به سن و سالش و ... این رابطه اگرم سر بگیره بعید میدونم ادامه پیدا ک ...

زیاد بچه هم نیست دوماد خودمون ی بچه داره تواین سن  این خانوادش میخان دومادش کنن یعنی ب فکر ازدواج هست  ولی حرفی ازمن نمیزنه  جایی هم نمیبره  ولی میگه دوست دارم میخامت 

نسخه یکسان نمیشه پبچید ممکنه یه پسری از یه دختر خوشش بیاد یه پسر دیگه خوشش نیاد و برعکس برا دخترا ه ...

بله درسته از همین مطمعن نیستم چون میگه دوست دارم ولی جایی نمیبره  باهام خوبه تلفنی و حضوری  پس چرا جایی نمیبره خجالت میکشه