یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوسش دارم چیکارکنم شمامیگی من بااینا کنارمیام چون ازدواج زیاد دیدم اینجوری یعنی سن براتون خیلی مهم ...
احساسی داری برخورد میکنی با توجه به سن و سالش و ... این رابطه اگرم سر بگیره بعید میدونم ادامه پیدا کنه . الان متوجه نمیشی ۵ سال کوچکتر اونم سن ۲۳ یعنی چی
نسخه یکسان نمیشه پبچید ممکنه یه پسری از یه دختر خوشش بیاد یه پسر دیگه خوشش نیاد و برعکس برا دخترا هم همینه . قیافه. اخلاق . سن و خیلی چیزای دیگه ملاکه درکل
احساسی داری برخورد میکنی با توجه به سن و سالش و ... این رابطه اگرم سر بگیره بعید میدونم ادامه پیدا ک ...
زیاد بچه هم نیست دوماد خودمون ی بچه داره تواین سن این خانوادش میخان دومادش کنن یعنی ب فکر ازدواج هست ولی حرفی ازمن نمیزنه جایی هم نمیبره ولی میگه دوست دارم میخامت