2777
2789
عنوان

بچه لجباز

66 بازدید | 10 پست

دخترم ۹ سالشه. تا چندماه پیش خیلی مودب و حرف گوش کن بود. البته به غیر از دوره نوزادی که لجباز بود.

الان چندماهه که لجباز شده و داره بی ادب جواب دادن رو یاد میگیره.  باباش میگه تحت تاثیر بچه های مدرسه هست. میگه دیده چندباری مدل حرف زدن بعضی از بچه ها رو.

نمیدونم والله چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اینقدری از لجبازی و گریه های بیش از حد بدم میاد که نمیتونم تجمل کنم عصبی میشم

سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی و باهاش حرف بزنی و رفتار درستو یاد بدی، بگو با گریه و لجبازی چیزی حل نمیشه و اگر حرفتو گوش داد براش جایزه بگیر

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

چجوری باهاش رفتار کنم. دوست دارم درست تربیت بشه. اینجوری نباشه

ببین تو سن بلوغ بچه یه موجود یاغی و بشدت رو مخ میشه البته حساس وشکننده ، خودمونم بودیم دیگه من الان یادم میفته چجوری رفتار میکردم از خودم خجالت میکشم و اینکه چجوری تو خلوتم به خودم حق میدادم و گریه میکردم 

چاره ای نیست باید باهاشون راه اومد تا جاییکه به جسم و روح و شخصیتشون اسیب نمیزنن

🤍🌱
سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی و باهاش حرف بزنی و رفتار درستو یاد بدی، بگو با گریه و لجبازی چیزی حل ...

خیلی باهاش حرف میزنم. براش جایزه  میخرم. ولی مدلش اینجوری شده انگار لجباز. همه اطرافیانمون دوستش داشتن ولی الان همه از دستش خسته شدن بیشتر از لجبازی و گریه‌ هاش

ببین تو سن بلوغ بچه یه موجود یاغی و بشدت رو مخ میشه البته حساس وشکننده ، خودمونم بودیم دیگه من الان ...

بنظرتون سن ۹ سال واسه بلوغ زود نیست؟

حداقل ۱۲ یا ۱۳ باشه میگم توی دوره بلوغ هست.

این لجبازی و بداخلاقی خیلی باعث میشه که بینمون دعوا بشه

بنظرتون سن ۹ سال واسه بلوغ زود نیست؟حداقل ۱۲ یا ۱۳ باشه میگم توی دوره بلوغ هست.این لجبازی و بداخلاقی ...

سن بلوغ متاسفانه پایین اومده هر روز چند تا تاپیک میبینم بچه های ۹ ۱۰ ساله پریود میشن

🤍🌱
سن بلوغ متاسفانه پایین اومده هر روز چند تا تاپیک میبینم بچه های ۹ ۱۰ ساله پریود میشن

آخه علائم ظاهری هم نداره. کلا ریزه میزه هست.

دیگه خسته شدم. باهم امروز بحثمون شد کلی بیشتر گریه کرد خودمم عصبی شدم سردرد شدم دوتا قرص خوردم واسه سردردم تا بهتر بشم.