2777
2789

یمدته اصلا حوصله درسو ندارم و هیچکار دیگه ای دلم میخواد بخوابم فقط

حقیقتش از این ادماییم هستم که اگه برم تفریح یا استراحتم طولانی باشه بعدش سخت میشینم پای درس یا نمیشینم براهمین یریز میخونم ولی اطرافیانم نمیزارن دیروز بزور مامانم بردم مهمانی از اون موقع کسل شدم خیلی خوابمم میاد الان

قهوه میخورم حوصله ام سر جاش میاد ،یا حموم میرم هطور که بتونم کرختی رو از تنم دور کنم تو هم تست کن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه تموم شدهتازه رفتم حموم بدترم شدم خوابم گرفته شدید

خب یه راه دیگه ای هم که هست یه کاغذ بردار بشین هدفات رو توش بنویس تمام سختی هایی که تو راهش کشیدی تمام دردایی که اگه موفق نشی سراغت میاد میتونه یه زنگ خطر جذاب باشه یا موقعه درس خوندن از تکنیک پودرمو استفاده کن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خب یه راه دیگه ای هم که هست یه کاغذ بردار بشین هدفات رو توش بنویس تمام سختی هایی که تو راهش کشیدی تم ...

آره اینکارو امتحان میکنم

وقتیم انجامش میدم یسری وقتا اوکی میشم

این تکنیکه که میگی چیه؟

آره اینکارو امتحان میکنموقتیم انجامش میدم یسری وقتا اوکی میشماین تکنیکه که میگی چیه؟

ببین وقتی ۲۵ دقیقه درس میخونی ۵ دقیقه استراحت کن و چهار بار اینو تکرار کن و بعد چهار بار حدود نیم ساعت استراحت کن تا بدنت بیفته رو روتین درس خوندن

یه تکنیک دیگه ای هم که هست و خیلب موثره اینه که تو مغزت و گول میزنی بهش میگن تکنیک ۵ دقیقه میای تایمر تنظیم میکنی میگی فقط ۵ دقیقه درس میخونم اما به طرز معجزه اسایی اون موقع که شروع کنی میفتی رو غلطک و ساعت ها درس میخونی

آره احساس میکنم جوابگوعهولی الان خوابم میاد😭😂

الان ساعت خیلی بدیه اگه بخوابی کل روز رو از دست دادی پاشو چهار تا اهنگ شایع گوش بده دست و صورتت و بشور و شروع کن اصلا نخواب

الان ساعت خیلی بدیه اگه بخوابی کل روز رو از دست دادی پاشو چهار تا اهنگ شایع گوش بده دست و صورتت و بش ...

دقیقا خیلی تایم بدیه برا خواب بخدا خفه میکنم خودمو الان

خیلی ناراحتم

از اون ادماییم که جنبه ندارم، خصوصا وقتی درگیر درس و کنکور باشی بیرون رفتن واقعا معنی نمیده کل دیرو بیرون بودم تازه شبشم ۳ اومدم خونه تا ۹ صبحم خواب بودم

منم اینطوریم شب دیر بخوابم کل روز قشنگ بدبختم از خستگی وایی 

دقیقا خیلی تایم بدیه برا خواب بخدا خفه میکنم خودمو الانخیلی ناراحتماز اون ادماییم که جنبه ندارم، خصو ...

میدونم عزیزم منم واقعا خودم. این شکلیم اما الان تایم حساسه. کنکوره تتو باید یاد بگیری جلوی خودت و بگیری یه امروز اگه روبه روی خودت وایسی میفهمی کار سختی نیس