هر کسی میگه بچه دوم بیارید بعد چندسال راحت میشید یه دروغگو عقده ایه که میخواد چون خودش بدبخت شده بقیه هم بدبخت بشن. بچه دوم فقط زجره فقط دعوا و درگیری شبانه روزی. باعث میشه بچه اولت حتی نتونه یه کلاس بره. این ظلم رو به خودتون و آرامشتون و بچه اولتون نکنید. با اومدن بچه دوم بچه اول از همه لحاظ ضربه میخوره
چرا به دیگران توهین میکنی بچه دوم باید درصورتی بیاد که اقتصاد خوب باشه ارتباط والدین خوب باشه
من از نظر رابطه با همسرم و اقتصادی مشکلی ندارم. ولی واقعا همش درحال خدمت رسانی به کوچیکه و آروم کردن دعوا و ... هستم. به هیچ کاریم نمیرسم اصلا برای خودم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم دلم برا خودم میسوزه
کلاس موسیقی میرفت ولی دومی اصلا نمیذاشت تمرین کنه مجبور شد دیگه نره با وجود علاقه زیاد. و کلا نقاشی یا کاردستی یا هر کاری میخواد انجام بده دومی نمیذاره پاره و خراب میکنه هرررر کار میکنم هم درست نمیشه. براش دفتر نقاشی گرفتم خودم براش نقاشی میکشم ولی سریع میره کار اولی رو خراب میکنه و دعوا و جیغ و... واقعا خسته ام نمیدونم چکار کنم شاید به نظرت مسخره بیاد ولی از زندگی سیر شدم دلم میخواد بمیرم از دستشون راحت بشم