2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برا بچه اولم کبابه از همون لذت ها و خوشی هایی هم که داشت به خاطر دومی محروم شد.

ی کم بزرگتر بشن بهتر میشن تحمل کن ی کم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

چرا به دیگران توهین میکنی بچه دوم باید درصورتی بیاد که اقتصاد خوب باشه ارتباط والدین خوب باشه

من از نظر رابطه با همسرم و اقتصادی مشکلی ندارم. ولی واقعا همش درحال خدمت رسانی به کوچیکه و آروم کردن دعوا و ... هستم. به هیچ کاریم نمیرسم اصلا برای خودم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم دلم برا خودم میسوزه

من قعلا اولیو باردارم با بچه دوم موافقم در صورتی که از نظر مالی خیلی اوکی باشم و به شرط اینکه تفاوت ...

به خودت این ظلم رو نکن. البته اولی که دنیا اومد قطعا خودت منصرف میشی از حرفت

من از نظر رابطه با همسرم و اقتصادی مشکلی ندارم. ولی واقعا همش درحال خدمت رسانی به کوچیکه و آروم کردن ...

از این نظر که وقت برا خودت نداری که بله یه دونه هم باشه اگر لوس باشه همینه فرقی نداره 

مثلا از چی محرومه به خاطر دومی چندتاشو بگو

کلاس موسیقی میرفت ولی دومی اصلا نمیذاشت تمرین کنه مجبور شد دیگه نره با وجود علاقه زیاد. و کلا نقاشی یا کاردستی یا هر کاری میخواد انجام بده دومی نمیذاره پاره و خراب میکنه هرررر کار میکنم هم درست نمیشه. براش دفتر نقاشی گرفتم  خودم براش نقاشی میکشم ولی سریع میره کار اولی رو خراب میکنه و دعوا و جیغ و... واقعا خسته ام نمیدونم چکار کنم شاید به نظرت مسخره بیاد ولی از زندگی سیر شدم دلم میخواد بمیرم از دستشون راحت بشم

کلاس موسیقی میرفت ولی دومی اصلا نمیذاشت تمرین کنه مجبور شد دیگه نره با وجود علاقه زیاد. و کلا نقاشی ...

باید رو تربیت دومی بیشتر کار کنی چون سه سال دیگه میفهمه اونقدکوچیک نیست بزرگه بره تو اتاق خودش کاراشو بکنه