2777
2789
بهر حال من عاشقش شدم اما وارد رابطه نشدم متوجه شدم فقط عاشق بدن من شده نه خودم یطوری بود بقیه اساتید ...

همش بخاطر این فیلم های مستهجنیه که میبینن جامعه رو به گند کشیدن هیچی براشون مهم نیست خدا هدایتشون کنه

لایک نکنید .توروخدا 

تصمیم گرفتم برگردم و انتقاممو ازش بگیرم کاری که با قلبم کرد وقتی رفتم اون اموزشگاه متوجه شدم با دوست دخترش نامزد کرده ولی خس انتقام من قوی تر بود که ولش کنم دقیقا همون کاری رو باهاش کردم که اون با من کرد جلوش مهربون بودم تیپ میزدم ولی بی حجاب نبودم بدم میمومد نگاه بدنم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه ادم مغروری بودم توکلاس شوخ طبع بودم جوری توجهش جلب شد که دیگه نگاه بدنم نمیکرد فقط به صورتم نگا ...

اووو خو بعدش نامزدش نبود تو کلاس هاش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وقتی متوجه شدم عاشقم شده اینکار رو کردم اگه کلاس نمیرفتم بهم میریخت اگه گوشیم صدای پیامکش میومد عصبانی میشد 

به هر حال هر بار نگاه حلقه میکرد و حسرت میخورد اینو بگم حلقشو از من قایم میکرد،گفتم دیگه کلاس نمیام چشاش پر اشک شد ولی من فقط یه لبخند زدم دیگه بعد اون کلاس نرفتم منتظر بود دوباره برم من نرفتم بعد مدتی تدریس گذاشت کنار

فقط میدونم زنش هیچوقت نمیتونه دوست داشته باشه این نه تنها اه من بلکه اه دخترایی بود که باهاشون بازی ...

بله نباید میرفتی اگه میرفتی این حرکات از دختر با عقل با کمالاتی مثل شما بعید بود بهرحال گذشته انشالله زندگی خوبی داشته باشن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله نباید میرفتی اگه میرفتی این حرکات از دختر با عقل با کمالاتی مثل شما بعید بود بهرحال گذشته انشالل ...

من حرکات خاصی نکردم حتی کلمه ای محبت امیز باهاش حرف نزدم ولی همیشه از خدا میخوام منو بخاطر افکاریی که داشتم ببخشه 

من دوسال تا سر حد جنون رفته بودم