داییمو عمل کردن میخواستیم روز اول بریم عیادت خونشون گویا به مادرم گفته بود امروز حال ندارم کسی نیاد به شوهرم گفتم ۳روزه قهر کرده دیشبم زیر زبونی گف بریم من نرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر وقت دیر شده یکم اب اضفه کن در حد ته لیوان شعله رو یکم اضافه کن سریع دم میاره . هر کسی از بیرون که میاد خسته و گرسنه هست یه جور برنامه ریزی کن که حاضر باشه . شما که تو خونه تایم دست خودته . هر چند انقدر تند شده لابد خسته بوده اعصابش نکشیده . ولی وقتی راهش هست چرا تبدیل به چالش بشه؟
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه تنظیم کن مثلا من درست میکنم اگر زودتر اماده بشه میذارم رو سر بخاری تا گرم بمونه یا تابستون میذارم توی فر با شعله خیلی کم در حد نقطه نقطه . بخوای برنامه بریزی راه زیاده . الان یکم ناراحتی که تند برخورد کرده کارش درست نبوده . ولی یه سری چیزا خیلی ساده هست خیلی ساده هم مدیریت میشه حیفع واسه این چیزا تلخ بشه بینتون
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚