2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگيد اسم نفس قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41588 بازدید | 65 پست

من خوشم میاد خیییلی 

از اسم نفس و دنیا خیلی خوشم میاد 

نمیدونم کدوماشو بزارم 

البته هنوز بچه ندارم واسه اینده میگم😂

کدوماش بهتره بنظرتون

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اصلا خوب نیست فکر کن در آینده یه نامحرم بخواد صداش کنه میگه نفس  به نظرم برا دختر بچ ...

عزیزم ی نامحرم چرا به اسم صدا کنه خب فامیلی رو میگه حالا همکار باشه یا فامیل اگرم دوست باشه که مشکلی نیست تو صدا کردنش همون نفس بگه 

خیلی قشنگیه هیچ وقت قدیمی نمیشه.مثل خودم خودم نگار...اسم دختر منم نفسه واقعا راضیم.نفسم ب نفسش بنده

خدای خوبم ممنونم بخاطر فرشته کوچولوی ک‌درون من گذاشتی.نعمت شیرین مادر شدنو از هیچ زنی دریغ نکن.الهی امین.شکرا لله.پسرم تو نیم من نیستی.تمام منی.ممنونم از خدا بخاطر افرینشت

من دوست ندارم. دختر داییم اسمش نفس هست. کسی حالش بد میشه میگن نفست تنگه؟ نفست میاد؟ نفس سریع میکشه. نفست صدا میده 

چون در رومزه استفاده زیادی میشه من علاقه ای ندارم ولی خیلیا دوست دارن عزیزم