2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگيد اسم نفس قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41579 بازدید | 65 پست
متاسفانه ممکنه بعدا مسخرش کنن

مثلا چی بگن؟ البته راست میگی بعضی مردم بیشعور  بالاخره یه چیزی پیدا میکنن واسه هر اسمی ولی مهم نیست 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخفف کردن و مسخره کردن و نسبت دادن اسم به یه صفت و اسم مشابه دیگه ته بی فرهنگیه

بدرک بزار اونا تو جهل خودشون مسخره کنن 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خیلی هم قشنگه عزیزممم 

برا چی بخوان بعدا مسخره اش کنن ؟؟

بالاخره هرکی یه سلیقه ای داره من اسم نیایش 😍رو برا دخملیم درنظر گرفتم وبا اینکه خیلیا بهم میگن یه اسم دیگه انتخاب کن ولی این اسم به دلم نشسته وحاضر نیستم عوضش کنم چون هم خودم هم همسرم وهم پسرم این اسمو دوس داریم 

خوبه،خوشگله.

بنظرم خیلی عالیه که پدر مادرا رواسم بچه هاشون تأمل میکنن و وقت میذارن،اسم خیلی مهمه.

من خودم همیشه از پدر ومادرم برااسمم تشکر میکنم،همش میگم24سال پیش عجب اسمی برام انتخاب کردین!     

خودم خيلي دو دلم نميدونم چيكار كنم داره گريه م ميگيره

ای وای حالا وسطاشی کلی وقت هست.‌

من عاشق اسم دریا و خورشیدم😊

دنا کمند ترنج گیسو حتی اطلسی🙈😊

انقدر دیگران سلیقمو مسخره میکنننننننننن 

ولی برام پشیزی ارزش نداره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خودم خيلي دو دلم نميدونم چيكار كنم داره گريه م ميگيره

دیگه گریه چرا  اتفاق به این خوبی برا نی نی ت اسم میذاری اونم باید با استرس و گریه باشه؟! خودت چی ته دلت دوست داری 

ای وای حالا وسطاشی کلی وقت هست.‌ من عاشق اسم دریا و خورشیدم😊 دنا کمند ترنج حتی اطلسی🙈😊 انقد ...

شکر میخورن من دختر دار بشم اسمشو میذارم خورشید یا لبخند