2777
2789
عنوان

بچها شامپو بچه گلرنگ چه قیمته و بنظرتون واسه استفاده خودم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 24 پست
چرا ؟

چون شامپو بچه نمیتونه موهارو از الودگی پاک کنه و کف سر چرب میمونه و حتی چرب تر هم میشه و همین باعث ریزش موها میشه

چند وقت پیش یه مطلب خوندم دلیل علمیشو دقیق یادم نیست ولی در نهایت همینو گفته بود 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

چون شامپو بچه نمیتونه موهارو از الودگی پاک کنه و کف سر چرب میمونه و حتی چرب تر هم میشه و همین باعث ر ...

راسته 

من الان یه هفته شامپو بچه میزنم موهام میریزه

مرسی گفتی

موهام سیم ظرفشویی ۶ست 

نمیدونم چه شامپویی بگیرم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی یبار میزنم گاهی دوبار. ولی گلرنگو واسه خوشبویی می‌خوام بگیرم نه تمیز کردن

خوشبویی بنظرم یه سرم مو بخر موهات روهم ویتامینه میکنه . گلرنگ نزن

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 
راسته من الان یه هفته شامپو بچه میزنم موهام میریزهمرسی گفتیموهام سیم ظرفشویی ۶ست نمیدونم چه شامپویی ...

خواهش گلم 🌸

پنج دقیقه آخر حموم ماسک مو بزن و بذار پنج دقیقه بمونه و بعد آبکشی کن 

هم موهات رو خوشبو میکنه هم نرم 

بعدش سرم مو یا روغن مو (نارگیل و آرگان خوبن) بزن 

بعدشم با چند تا کش موهاتو ساده ببند  بالا تا پایین 

اینجوری خیلی بهتر میشه موهات 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

خواهش گلم 🌸پنج دقیقه آخر حموم ماسک مو بزن و بذار پنج دقیقه بمونه و بعد آبکشی کن هم موهات رو خوشبو م ...

ممنون 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خوشبویی بنظرم یه سرم مو بخر موهات روهم ویتامینه میکنه . گلرنگ نزن

مرسی عزیزم. میخواستم برم به اون حالو هوای بچگی🥲

ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..
شامپو چه مارکی خوبه؟

من فقط پرژک به موهام سازگاره

برای همین سالهاست پرژک استفاده میکنم

سیر و رزماری