2777
2789

مامان به برادربزرگم ک مسافرت رفته بود گفته بوده برام روغن زیتون بیار زنداداش کوچیکم اینو از زبون داداش کوچیکم شنیده بودو گفته بود بگو برای منم بیاره 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدک داداش بزرگم اومده بود داداش کوچیکم اومدبودو گفته بوده به مامانم ک زنارو ک میشنای ماهم روغن زیتون سفارش دادیم روغن مارو هم بده بعد مامانم پیش من گفت ک اره عروس با من انگار رقابت گذاشته نگاه میکنه من چی میخرم اونم میخاد منم ناراحت شدم بنظرتون حق داشت؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بعدک داداش بزرگم اومده بود داداش کوچیکم اومدبودو گفته بوده به مامانم ک زنارو ک میشنای ماهم روغن زیتو ...

کاملا مادرت مقصر 

کاملاااا 

عزیزم اولا که بزار تقلب کنن از کار مادرت باید زن بزرگ خوشحال بشه که الگو عروسش 

بعدشم یه روغن زیتون این حرفارو نداره طرف دلش خواست گفته برای منم بیارید 

خب زنداداشت کار بدی نکرده ، ما هم تو‌خونه میبینیم مثلا مامانم یا مادرشوهرم به یکی چیزی سفارش میده لازم داشته باشیم میگیم برا منم بگو بیاره ، چه اشکالی داره 

روغن زیتون و رقابت😐

حالا ی وسیله ای چیزی می‌بود حق داشتن مادرتون

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇