2777
2789
عنوان

ماهانه

131 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

پریودم هرماه دوسه روز عقب میفته میدونین از چیه تو نت زده دوروز طبیعیه ولی هر دوره دوسه روز عقب میندازم...

همیشه منظم بود یازدهم به یازدهم بعد شد سیزدهم بعد شونزدهم بعد هیجدهم الانم که بیستمه خبری نی:/

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا تاثیر داره سیستم ایمنی استرس تقریبا طبیعیه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

دوره پریود تا ۳۵ روزم طبیعیه چیز نگران کننده ای نیست. سن تغییر میکنه سیستم بدن آدم عوض میشه. من یه ب ...

گلم سیکلت چند روزس؟ 

برا منم گاهی ۲۵،۲۶ 

یا ۲۸ ، ۲۹ ، ۲۷ اینجوریه طبیعیه؟؟ 

چند روز اینور اونور میشه 

گلم سیکلت چند روزس؟ برا منم گاهی ۲۵،۲۶ یا ۲۸ ، ۲۹ ، ۲۷ اینجوریه طبیعیه؟؟ چند روز اینور اونور میشه

سیکل من اکثرا ۲۸ تا ۳۰ روزس ولی سیکلای متفاوت هم داشتم‌. چیزایی که گفتید طبیعیه

سیکل من اکثرا ۲۸ تا ۳۰ روزس ولی سیکلای متفاوت هم داشتم‌. چیزایی که گفتید طبیعیه

مرسی ازت💕

من زود استرس میگیرم حساسم کلا 

علایم پریود دارم هنوز نشدم چیکار کنم؟ 

تا حالا برات پیش اومده

خواهش میکنم. استرس خودش باعث تاخیر میشه. زعفران خوردی؟ دارچین و زردچوبه هم خوبه دم کنی بخوری

اره زرچوبه یکم خوردم

زعفرون‌هم خوردم

گاهی وقتا ترشح واژن زیاد و سفید رنگ ولی هنوز ک نشدم

ممکنه بخاطر هوای سرد باشه؟ اثر داره؟ 

اره زرچوبه یکم خوردمزعفرون‌هم خوردمگاهی وقتا ترشح واژن زیاد و سفید رنگ ولی هنوز ک نشدمممکنه بخاطر هو ...

آره شاید از آب و هوا باشه. آزمایش هورمونی و سونو دادی؟ بعضیا قرص یا امپول پروژسترون استفاده میکنن میشن ولی برای همه خوب نیست. شما علائمشو داری صبر کن خودش بیاد

آره شاید از آب و هوا باشه. آزمایش هورمونی و سونو دادی؟ بعضیا قرص یا امپول پروژسترون استفاده میکنن می ...

سونو قبلا دادم ولی روز خاصی نبود 

اره علایم دارم یعنی میشم توام اینجوری بودی ؟