2777
2789
عنوان

واقعا نمی تونم

82 بازدید | 6 پست

بعد از یک سال و خورده ای که کار پیدا کردم حالا اونجاها با دخترای چندشی روبرو شدممم یعنی حالم ازشون بهم میخورهه طوری که اصلا نه حال دارم نه دوست دارم از رخت خواب بلند شمو برم سر کار اههه واقعا می‌خوام 

نه تنها پشت سرم حرف میزنن حتی اداممو در میارن مسخرمم میکنن 🙂

همین پنجشنبه گذشته هم اتفاق افتاد 

هر کاری که دارم میکنم اروم باشم و برام بی اهمیت خیلی سخته 🥲 

شماها پیشنهاد میدید چیکار کنم 🥲🥲

هاپو حسابشون نکن

بزار بفهمن ارزشی برات نداره چیکار میکنن

بفهمن حساسی بدتر میکنن 

اگه کاری کردن که‌ برای موقعیتت خطرناک بود برخورد کن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دلایلی که از کار بیرون متنفرمممممممممم ۲ بار هم رفتم دعوام شده

۱ ماه نشده اخراج شدم یا خودم دراومدم

کار باید مال خودم باشه انلاین شاپ داشتم چون خونه خریدیم جمعش کردم بازم پول بخوام خودم کار میزنم با اینکه پدرم جانبازه و هر جای دولتی هم میتونم برم سرکار ولی نمیرممممم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه