2777
2789
عنوان

حالت تهوع و سرگیجه بعد از پریودی

1779 بازدید | 13 پست

خانما من تقریبا سه روزه پریودم تموم شده دقیقا این سه چهار روز حالت تهوع و سرگیجه دارم 

این دوره پریودمم خیلی سبک تر از قبل بود و کلا خونریزیم کمتر بود ولی تعداد روزهاش مثل قبل 3 روز بود

بنظرتون از چی میتونه باشه این سرگیجه و حالت تهوع؟ 

ربطی به بارداری داره؟ 

اقدام نداشتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا سه چهار روز بعد پریودیم سرگیجه و حالت تهوع شروع شد تاالان ده روز شده که ادامه داره دیگه پدر ...

وای جدی😕

اره اعصاب منم بدجور خورد کرده همش حالت تهوع دارم سرگیجه هم که پدرمو دراورده دراز میکشم خونه میچرخه

آب هم میخورم حالت تهوعم بیشتر میشه

شما اگه فهمیدی از چیه بهرمنم بگو منم میگم 

وای جدی😕اره اعصاب منم بدجور خورد کرده همش حالت تهوع دارم سرگیجه هم که پدرمو دراورده دراز میکشم خونه ...

من دوتا بیبی گذاشتم منفی بود 

منم هیچ اقدامی نداشتم 

ولی ماهای قبل رابطه پر خطر داشتم که اورژانسی خوردم 

نمی‌دونم چمه 

دعا کن هیچی نباشه منم برای تو دعا میکنم 

من دوتا بیبی گذاشتم منفی بود منم هیچ اقدامی نداشتم ولی ماهای قبل رابطه پر خطر داشتم که اورژانسی خورد ...

اره واقعا منم هیچ اقدامی نداشتم ولی بیبی نذاشتم باید برم بخرم خیالم راحت بشه بلکه

ایشالله عزیزم حتما

بنظرت منم یکی دیگه بخرم بزارم؟یا همون دوتا کافی بود؟

بنظرم اوکی بود چون اگه باردار بودی تا اون موقع حتما خودشو نشون میداد 

وقتی علائم داری یعنی سطح هورمونت رفته بالا پس باید دیگه خودشو نشون بده

میگم کدوم مدل بیبی دقیق تره منم بخرم؟ 

بنظرم اوکی بود چون اگه باردار بودی تا اون موقع حتما خودشو نشون میداد وقتی علائم داری یعنی سطح هورمون ...

من ویور خریدم و روژان جفتشم منفی شد 

ولی میگن مدیکور و روژان خیلی خوب و دقیقه 

من این دفعه اگه بخرم مدیکور میخرم 

من دوتا بیبی گذاشتم منفی بود منم هیچ اقدامی نداشتم ولی ماهای قبل رابطه پر خطر داشتم که اورژانسی خورد ...

من اقدام داشتم ولی ممکنه دو روز بعد پریودی باردار بشم 

با این همه حالت تهوع صبحگاهی و سرگیجه و کسلی؟؟؟؟