2777
2789

هر چقدر که دارم تغییراتی رو در خودم ایجاد می کنم تا دیگه غم گذشته رو نخورم، بازم یه درد عمیق هست که در کنار بقیه غم هام منو له می کنه

خانواده خوبی نداشتم و ندارم... در ظاهر اسم یه پدر و مادر توی شناسنامم هست ولی هیچ حسی بهشون ندارم 

دردم بخاطر اینه که چقدر بقیه دخترا آزاد هستن... چقدر این آزادی رو دارن که با خیلیا آشنا شن و در نهایت یه گزینه خوب رو برای خودشون بذارم کنار... ولی من چقدر زندگی گندی داشتم و دارم

پدرم که همیشه ما رو توی مجردی توی خونه نگه می‌داشت... نه دوستی نه فامیلی... فقط دانشگاه اونم با کلی داستان و چشمای گریون..‌‌. نتیجش چی شد... منی که تن دادم به یه ازدواج اجباری و فرار از اون خونه لعنتی و الآنم که نمی تونم جدا بشم و هزار تا غم دیگه

حالا هی بیام فاز مثبت بگیرم... امشب باز دلم غم داره... چقدر دنیای من با بقیه متفاوته... پدرم قشنگ تر زد به آینده و اقبال من... ازش متنفرم... پس کی کارما میده 

مشکل نصف خانواده های ایرانی همینه میرینن تو زندگی بچه هاشون حالا کافیه اعتراض کنی میشی بچه بد 

تازه خانواده من میان منو مقایسه هم میکنند با بقیه یه طور انگار من بی عرضه بودم همشون همینن

خودت سعی کن خودت و نجات بدی موفق بشی و خوشحال باشی هیچ کس تو هیچ جا کمکت نمیکنه آدم تا بچه اس فکر می‌کنه بهترین آدمای زندگیش پدرو مادرشن تازه می‌فهمه همونا باعث عقب افتادنت شدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل نصف خانواده های ایرانی همینه میرینن تو زندگی بچه هاشون حالا کافیه اعتراض کنی میشی بچه بد تازه خ ...

هعیییی

بخدا زندگی من خود جهنمه

حالا هی میام میرم توی رویا غرق میشم... 

برای منم، فکر می کنم کی هستن و چقدر عالی هستن... فکر می کنم با آفتاب مهتاب ندیده بار آوردن ما چه کار شاخی کردن... نه توی این دوره زمونه این چیزا رو دیگه کسی نمیخواد

چقدر دلم گرفته... 

نمی دونم امشب چجوری دلمو گول بزنم و حواسش رو پرت کنم

خودمو با کار سرگرم می کنم ولی چی بگم از قلبم

خودت سعی کن خودت و نجات بدی موفق بشی و خوشحال باشی هیچ کس تو هیچ جا کمکت نمیکنه آدم تا بچه اس فکر می ...

اره عزیزم منم با همه اینا دارم تلاش می کنم... هر روز رویا می بافم برای اون زندگی که ایده آل منه

زندگی ای که این مردی که الان نقش شوهر داره اصلا نباشه

حالم از زندگی باهاش بهم میخوره

کی به فکر دل ماست؟ مادرم؟ نه بابا خانوم خانوما همینکه خودش حالش اکی باشه براش کافیه... انقدر تفکرات شوهرش روش تاثیر گذاشته یه پا مرد سالاریع این باز

سر قضیه طلاقم که منتفی شد، قشنگ برگشت یه حرفایی زد بهم که یادش میفتم قلبم تیکه پاره میشه

من خیلی وقته هیچ کس رو ندارم و اگه یه سری مسایل نبود الان اینجا حضور فیزیکی دیگه نداشتم 💔