2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو زودپز همیشه درست میکنم ۱ ساعت زمان میبره وقتی سرخ کردن‌ها تمام شد یکم آب با لوبیا میریزم بعد سبزی سرخ شده رو کم کم میریزم هی نگاه میکنم اندازه باشه و خراب نشه خورشتی بعدش که تموم شدم باز آب اضافه میکنم و درشو میبندم

اگه ناهار ساعت ۱ بخورن آره مامانم همیشه از شب میزاره

اووووو!!! یعنی همه چی رو یه هو با هم میزاره تا خودش بپزه؟ خیلی جا میوفته فکر کنم 

چون من تقریبا توی ۵ ساعت با قابلمه میتونم درست کنم...سبزی رو جدا سرخ می کنم. لوبیا رو جدا میپزم و گوشت رو هم جدا، البته گوشت رو زودتر میزارم رو گاز، وقتی پخته شد سبزی سرخ شده رو بهش اضافه میکنم بعدم لوبیا و لیمو اینا...

جا هم میوفته

سلام عزيزم

من اول پياز فراوان ميريزم تو خردكن يا رنده ميكنم بعد يكم تفت كه دادم گوشت ميريزم روش با ادويه جات ( ادويه هفت قلم. يكم پودر ليمو . فلفل. دارچين و يكمم زردچوبه) خوب تفت ميدم ببين گوشت پياز بايد قشنگ ٤٠ دقيقه تا يكساعت باهم تفت بخورن با حرارت ملايم حالا ديدي ته گرفته يه ذره كك اب بريز باز تفت بده سرشو بذار ابش كه خشك سد يكم بهش پودر سير بزن و يه قاشق مربا خوري رببعد سبزي كه خوب سرخ شده اضاف كن بازم تفت بده باه يه ربع

بعد اب جوش و ليمو لوبيا هم اگه پخته داشتي كه اخرا اصاف كن اگر خيسونده و خام داري دوساعت اخر اضاف كن 

نيم ساعت اخرم رب انار بزن يه قاشق عالي ميشع

من پیازو رنده میکنم و وقتی نرم شد یکم

گوشت و لوبیای خیس خورده ‌و نمک و زردچوبه و رب گوجه و گشنیز و مرزه خشک رو میریزم 

میذارم تو آرام پز حدود یک ساعت بپزه

بعد درشو باز میکنم 

اگه آبش کم بود اضافه میکنم و پودر لیموعمانی میزنم و میذارم دوباره نیم ساعت تا یکساعت دیگه با حرارت کم بپزه

عالی میشه

جاتون خالی