2777
2789

با نامزدی و ازدواج حساب کنی ده ساله باهمیم ،هرجا بحث زن و همسر میشه همه از زناشون تعریف میکنن الی شوهر من ،با اینکه دستپختم خوبه هیکلم خوبه قیافم خوبه مهربونم هستم ،میگه نه من زنم خوب نیست 

در صورتی که اصلااا ن توجهی ن علاقه ایی اگه از درد بمیرمم براش مهم نیست ،لباسام همه کهنن گل گشادن ،فقط مهمه ک هیکلم مشخص نباشه وگرنه اصلا بمن توجه نمیکنه صب تا شب تو گوشی منم گاهی وقتا عصبی میشم رو مخش راه میرم نمیزارم تو گوشی بره منو کتک میزنه ،خستههه شدم

اونوقت رفیقش تازه نامزد کرده مدام از زنش تعریف میکنه منی ک با کل بدبختیاش ساختم حقم اینه .؟

بخدا خواهراش دم به دیقه مسافرت گردش تفریح اما دریغ ازینکه منو تو شهر خودمون بگردونه 

الهی دورت بگردم چقدر شبیه منی تو😢

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونه دیگه. زن هر چی بسازتر باشه از چشم میفته. منم مثل توتم خواهر

من خواهرشوهرم اکه باهاش یه شوخی ساده کنم شوهرش انقد بدش میاد میگه نباید کسی ب زن من تو بگه ولی این همه بمن میرینن اخرش اگه جواب بدم میگ حق نداری حرفی بزنی 

من خواهرشوهرم اکه باهاش یه شوخی ساده کنم شوهرش انقد بدش میاد میگه نباید کسی ب زن من تو بگه ولی این ه ...

میگم دیگه با بسازی زیاد و لباس کهنه پوشیدن و... خودتو بی ارزش کردی دیگه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز