2777
2789

بیا عزیزم 

نوشتن سوره کوثر با گلاب و زعفران بر روی کاغذ و آویختن آن در منزل باعث جلب نظر مشتری خواهد شد.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم. إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ. فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَآنْحَرْ. إِنَّ شَآنِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ.

نوشتن سوره قارعه و قرار دادن آن در منزل هم یکی دیگر از دعاهای فروش خانه است.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم. الْقَارِعَةُ. مَا الْقَارِعَةُ. وَمَا أَدْرَاکَ مَا الْقَارِعَةُ. یَوْمَ یَکُونُ النَّاسُ کَالْفَرَاشِ الْمَبْثُوثِ. وَتَکُونُ الْجِبَالُ کَالْعِهْنِ الْمَنْفُوشِ. فَأَمَّا مَنْ ثَقُلَتْ مَوَازِینُهُ. فَهُوَ فِی عِیشَةٍ رَاضِیَةٍ. وَأَمَّا مَنْ خَفَّتْ مَوَازِینُهُ. فَأُمُّهُ هَاوِیَةٌ. وَمَا أَدْرَاکَ مَا هِیَهْ. نَارٌ حَامِیَةٌ.

بیا عزیزم 

نوشتن سوره کوثر با گلاب و زعفران بر روی کاغذ و آویختن آن در منزل باعث جلب نظر مشتری خواهد شد.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم. إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ. فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَآنْحَرْ. إِنَّ شَآنِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ.

نوشتن سوره قارعه و قرار دادن آن در منزل هم یکی دیگر از دعاهای فروش خانه است.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم. الْقَارِعَةُ. مَا الْقَارِعَةُ. وَمَا أَدْرَاکَ مَا الْقَارِعَةُ. یَوْمَ یَکُونُ النَّاسُ کَالْفَرَاشِ الْمَبْثُوثِ. وَتَکُونُ الْجِبَالُ کَالْعِهْنِ الْمَنْفُوشِ. فَأَمَّا مَنْ ثَقُلَتْ مَوَازِینُهُ. فَهُوَ فِی عِیشَةٍ رَاضِیَةٍ. وَأَمَّا مَنْ خَفَّتْ مَوَازِینُهُ. فَأُمُّهُ هَاوِیَةٌ. وَمَا أَدْرَاکَ مَا هِیَهْ. نَارٌ حَامِیَةٌ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان، من میخوام از بانک پاسارگاد وام بگیرم

گفتن برای دعوت از هر دوست که با کد معرف من، افتتاح حساب از طریق نرم افزار ویپاد پاسارگاد انجام بدن، 1000 امتیاز به من تعلق میگیره، 

اگه امتیازهام به 30000 برسه میتونم وام بگیرم،  

نرم افزار ویپاد بانک پاسارگاد

را  از طریق بازار یا گوگل پلی نصب کنید

شماره همراهی که به نام خودتون باشه وارد کنید کد از طریق پیامک به گوشی شما میاد

بعد میگه کد معرف را وارد کنید.

کد معرف من :  JC20EC

همه حروف کد معرف، حروف بزرگه

همینکه شماره ملی و شماره تولد و عکس چهره رو بگیرید

و تأیید بشه 

بعد کد پستی رو وارد کنید

ثبت نام شما انجام میشه. 

بعد چند روز بزن روی کلمه حساب دیجیتال:
بالا سمت راست یه تصویر مشکی داره که کنارش زده حساب دیجیتال، روی دیجیتال که بزنید مراحل ثبت نام رو نشون میده  که با زدن روی دکمه فعال کردن کارت، اول رمز اول کارت برای شما پیامک میشه

و درخواست چاپ کارت برای شما ثبت میشه

که بصورت رایگان برای شما ارسال میشه. 

ممنون میشم از کد معرف من برای ثبت‌نام در

نرم افزار ویپاد بانک پاسارگاد استفاده کنید.

کد معرف من :  JC20EC

همه حروف انگلیسی کد معرف حروف بزرگ هستن

اسی  جان، ده دقیقه وقتت رو میگره 

ممنون میشم با کد معرف من ثبت نام کنی