2777
2789
عنوان

خیلی نوشابه انرژی زا میخورم

142 بازدید | 13 پست

اشکالی نداره؟ یعنی به جز قندش دیگه چه ضرری داره؟ بهش اعتیاد پیدا کردم 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

یکیو میشناسم از وقتی یکساله فقط هایپ و ردبول میخوره دور شکمش خیلی بزرگ شده

لاغره ولی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین اعتیاد پیدا کردی دیگه 

کافئین داخلش اعتیاد اوره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

😂😂😂چجوری اشکالی نداره پوکی استخوان میاره از الان ترک کن پای مرغ بگیر بخور

پای مرغ انرژی میده؟ خیلی سعی میکنم دیگه نخورم ولی نمیخورم اصلا انرژی ندام

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

همین اعتیاد پیدا کردی دیگه کافئین داخلش اعتیاد اوره

آره جدی خودمم حس میکنم اعتیاد پیدا کردم، اصلا نخورم هیچ انرژی ای ندارم

کبدت نابود میشه

قلبت مشکل پیدا میکنه

قند میگیری

چاق میشی

پوکی استخون میگیری

همین الان ازمایش بدی کبدت انزیماش خیلی بالاست

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

آره جدی خودمم حس میکنم اعتیاد پیدا کردم، اصلا نخورم هیچ انرژی ای ندارم

یه مدت نخوری روال میشی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

کبدت نابود میشهقلبت مشکل پیدا میکنهقند میگیریچاق میشیپوکی استخون میگیریهمین الان ازمایش بدی کبدت انز ...

اصلا میترسم قندم رفته باشه بالا نمیرم از ترسم آزمایش بدم، آخه ارث دیابت هم داریم

لطفا دعا کنید شوهرم تا همین فردا بمیره یا تصادف کنه خواهش،میکنم دریغ نکنید

خدا خودش اهلش کنه ایشالا

اصلا میترسم قندم رفته باشه بالا نمیرم از ترسم آزمایش بدم، آخه ارث دیابت هم داریم

خب بزارش کنار

اول که بزاریش کنار به شدت عطش و تشنگی داری ولی سراغ اب یخ هم نرو اب شیر رو بخور کم کم عادت میکنی

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️