2777
2789

بماند به یادگار واسه خودم 🎶🌧️🎶 1403/11/20

من توی دنیا یک دوست ناب دارم بین 

ما یک دوست مشترک هست وقتی سر و کلش پیدا میشه شر و شیطنت ازش میباره
دیشب برنامه داشتیم امروز دوستانه یکجا بریم تفریح گفت پایه باشید فردا دوساعتی بریم مسافر کشی هر چقدر پول جمع کردیم غذا بگیریم برای کودکان کار
خلاصه سه تایی رفتیم اون دوتا با هم بودن من تنها  اونا قرقاطی زن و مرد و پیر و جوان سوار کرده بودند
من می‌ترسیدم فقط خانما سوار کردم
من ۸۵تومن دخل  داشتم یکی از مسافرها هم گفت میزنم به کارت رفت و نزد 😢اون دوتا داشتم ۴۳۵ تومنی داشتند گوشه خیابون زده بودیم کنار پولا ریخته بودیم روی کاپوت مرتب میکردیم
اینقدر خندیده بودیم که اشکمون در اومده بود 🤣
رفتیم یک بیرون بر اقتصادی پیدا کردیم با کلی پول تو دستمون چلو کباب صد تومن بود یک مقدار هم با هم پول گذاشتیم بیست پرس سفارش دادیم  پخش کردیم خیلی بهمون خوش گذشت و چسبید عصر هم بدون بچه رفتیم شهربازی دلی از عزا درآوردیم یکی از بهترین روزهای عمرم امروز گذشت خداروشکر میکنم 🙏

برای خودتون آدم های امن و پایه داشته باشید گاهی دوستای خوب از خانواده هم برای آدم خانواده ترن 🧿🔮🍬🍬🍬🔮

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»