2777
2789

همه میگن انقد تاپیک خیانت و ویروس فلان فلان خوندی ک مخت تاب برداشته ب همه چیز شک داری 

چیکارکنم دست خودم نیس هرچقدم مشغول باشم باز نمیتونم ک نیام سایت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخای چیکارکنی

من کاری نمیکنم

بچم ب دنیا میاد و کل تایمم رو میگیره وتضمینی از اعتیادم کم میشه😐😂😂😂

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

خیلی از تاپیک ها رو بخون و باور نکنو اینکه تو زندگی همه مشکل هست، همه اینجا از لحظات بدشون میگن نه خ ...

همه‌میگن خودمم میدونم ولی نمیتونم خودمو قانع کنم

انقد خوندم ک از اسم ازدواج هم میترسم نمیتونم قبول کنم ک هیچکس تو سایت از خوبیای متاهلی نمیگه همه از بدبختی میگن

ما خودمون مصرف کننده ایم،به تو راهکار ترک بدیم؟!

ولی کلا اینجارو جدی نگیر،همه چی تو نظرت فان وگذران وقت باشه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

همه‌میگن خودمم میدونم ولی نمیتونم خودمو قانع کنمانقد خوندم ک از اسم ازدواج هم میترسم نمیتونم قبول کن ...

ببین خود من صدبار خواستم تاپیک سختی زندگیمو بزنم یذره گذشته با همسرم آشتی کردم بیخیال شدم

تو فکر کن من تاپیک رو میزدم شما میخوندیش ولی دیگه خبر از آشتی من و لحظات شاد من ک نداری

بقیه هم همینطور هم لحظات شاد دارن هم غمگین

ببین خود من صدبار خواستم تاپیک سختی زندگیمو بزنم یذره گذشته با همسرم آشتی کردم بیخیال شدمتو فکر کن م ...

میدونم ولی دست خودم نیس خیلیی بدبین شدم ب همه چیز مخصوصا ازدواج و خیانت

قبلا خاستگار میومد اصلا ترسی ازین موضوع نداشتم نمیدونسم خیانت چیه ب چ کاری میگن