2777
2789

مقدارشو چشمی میریزم ولی معمولا هر نفر خوش خوراک یک لیوان فرانسوی 

من قلمه گوساله و گاهی دنبه هم میندازم

لوبیا چیتی رو بزار خیس بخوره شب تا صبح بعد ابشو خال کن، با یه پیاز ، قلم گوساله، گوجه رنده شده و زردچوبه و نمک بزار روی گاز تا خوب بپزه و جا بیوفته، میتونی توی زودپزم بریزی  

بعضیا به جای اینکار بعد از پخت لوبیا، پیاز داغ درست میکنن با زردچوبه و رب و یه کم آرد  تفت میدن و اضافه میکنن 

بزار ۳ ساعت بپزه با آب ..هی آبش کم شد اضافه کن

نمک هم یادت نره ..

وقتی حس کردی پخته ..بزار کنار 

ی پیاز ریز خرد کن بریز تو تابه طلایی شد زرد چوبه فلفل بزن ی قاشق رب بریز سرخ شد بریز تو قابلمه 

بزار رو شعله ...بعد اندازه دو مقاله از لوبیا رو در بیار با گوش کوب بکوب و برگردون تو قابلمه و بزار ۱ ساعت دیگه با شعله ملایم 

جا بیوفته ...قبل سرونعناع داغ کن بریز روش ..ما خودمون تره کوهی خشک شده میریزیم ..حالا میگم نداری نعاع داغ کن 

وای دلم خاص..نمیدونی چ لعابی میندازه😍😍😍دلم خاص😕

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا دو نفر سه تا لیوان لوبیا خیس میکنم یک روز هی آبشون عوض میکنم بعد با ی پیاز خورد شده بزرگ میزارم بپزه من ۲۰ تا دونه قارچ هم ریز میکنم توش نمک زردچوبه فلفل و یک قاشق رب هم میزنم با یک قاشق روغن مایع بعد ی قاشق گندم میریزم توش میزارم ۵ساعت آروم بپزه انقدر خوشمزه میشه آبلیمو بزن بخور