2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسن یک سالگی برای پسر من جزو آسون ترین واکسن ها بود هیچ اذیتی نداشت نگران نباش عزیزم

واقعا؟ 

راستش دکترش گفت اسونه ولی من باز نگرانم

من امیدم به خدا... بعد خدا هم به خداست🤍

نه آسونه 

فقط همیشه حواست باشه اگه بچه یکم علایم سرما خوردگی داره یکم واکسنش رو عقب بنداز که اذیت نشه 

وگرنه که بعد واکسن اگه دیدی تب کرد یا درد داشت سر 6ساعت یا اگه خیلی شدید بود 4 ساعت  استامینوفن بدی هیچی نمیشه

ضمن اینکه من از هر کس شنیدم میگن واکسن یک سالگی خیلی سبکه 

از همه بدتر برای پسر من هجده ماهگی بود اونم چون شیطون بود و می‌خواست شیطونی کنه پاس درد داشت دلم براش می‌سوخت 

نه آسونه فقط همیشه حواست باشه اگه بچه یکم علایم سرما خوردگی داره یکم واکسنش رو عقب بنداز که اذیت نشه ...

وای نگو دختر من ۶ ماهگی سرماخورده بود بردم واکسنشم زدن فقط خدا رحم کرد وضعیتش خیلی بد بود خدا اون روزا رو نیاره مدام استفراغ میکرد هیچی نمیخورد سرفه میکرد تب داشت😢

نه آسونه فقط همیشه حواست باشه اگه بچه یکم علایم سرما خوردگی داره یکم واکسنش رو عقب بنداز که اذیت نشه ...

اره انگار ۱۸ ماهگی سخته... دختر من اونقـــــــــــدر شلوغه که خدا میدونه هرکی میبینه میگه اره ماشاالله خیلی شیطونه میگم اره منو کشته دیگه اصلا لحظه ای یه جا بند نمیشه

وای نگو دختر من ۶ ماهگی سرماخورده بود بردم واکسنشم زدن فقط خدا رحم کرد وضعیتش خیلی بد بود خدا اون رو ...

عزیزم چقدر غصه خوردی خداروشکر که اون روزها گذشته اما واکسن تا یک ماه هم دیربشه اتفاقی نمیفته

خیلی راحته ...فقط دختر من چون آلرژی به پروتئین ک تخم‌مرغ داشت یکم با مراقبت بیشتر بهش زدن و دکتر بالا سرش بود ...اما خدا رو شکر چیری نشد ‌‌

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

[QUOTE=371371544]عزیزم چقدر غصه خوردی خداروشکر که اون روزها گذشته اما واکسن تا یک ماه هم دیربشه اتفاقی نمیفته[/QUOTE

اره بخدا نصف عمر شدم اون موقع خدا هیچ پدر مادری رو با بچش امتحان نکنه