2777
2789
عنوان

فقط بچه هاى لاكچرى و به روز بيان تو تايپكم. مرسى. اه😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 30 پست

عزیزم من ی نظری دارم، حالا چرا برای نوزاد انقدر هزینه کنی و از چیلک بخری؟! من خودم رفتم چیلکو دیدم ، کاری که اونجا بالای بیست میلیون بود، شرکت بامبینو از روش کپی کرده، کیفیتشم قابل قبوله، با ۶-۷ تومن میتونی بخری. 

بنظرم وقتی بزرگتر شد و خاستی با سلیقه خودش اتاقشو بچینی چیلک بخر

ایشالا قدمش خیر باشه براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ی نظری دارم، حالا چرا برای نوزاد انقدر هزینه کنی و از چیلک بخری؟! من خودم رفتم چیلکو دیدم ، ...

نه عزيزم. منم نميخوام چيلك بخرم. مدلهاشو ديدم. ميخوام برم چوب سفارش بدم. بامبيدو چه جنسيه؟

نه عزيزم. منم نميخوام چيلك بخرم. مدلهاشو ديدم. ميخوام برم چوب سفارش بدم. بامبيدو چه جنسيه؟

فکر کردم میخای چیلک بخری، بامبینو چوب نیست، ولی ی نگاه بنداز و از نظر جنساش بررسی کن. شوهر من خیلی وسواس داره... راستش من تو بازار تمام چوب ندیدم. فقط قسمت بالای تخت رو چوب زده بودن... ایشالا بتونی ی سرویس خوشگل و دلخواه برای نی نی بخری😘

فکر کردم میخای چیلک بخری، بامبینو چوب نیست، ولی ی نگاه بنداز و از نظر جنساش بررسی کن. شوهر من خیلی و ...

ممنونم ازت

راستش خيلى به نظر من نيست. پدرم معتقده فقط چوب بايد باشه 

براى خواهرم هم سيسمونيشو چوب سفارش دادن. فوق العاده شده بود

بله

یه پیشنهاد البته در حد پیشنهاد فقط بجای بازار  یافت اباد برید شهرک صنعتی چهاردانگه فوق العاده بصرفه تر هست بعد میتونید از مدل مدنظر عکس بکیرید با هر جنسی بدید بهشون چوب بسازن واستون 

بالسا هم متاسفانه چوب نيست. فقط پايه هاش و جاهايى كه برش خاص داره چوبه

ولی طرحاشو دیدم البته توی عکس

از نزدیک ندیدم

خیلی خوشم اومد

حالا اگه چوب نباشه چ ایرادی داره؟

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
یه پیشنهاد البته در حد پیشنهاد فقط بجای بازار  یافت اباد برید شهرک صنعتی چهاردانگه فوق العاده ب ...

نه عزيزم

من اصلا يافت آباد نميرم. اونجا همه ام دى اف و نئوپان و ... ست.

مدلو ميدم پدرم ميبرن پيش نجار آشنا كه تمام چوب بسازن