2777
2789
عنوان

بیایین یه لحظه خواستگار برام اومداشکام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 40 پست
ناراحت نشدی والا اون تیپی که من دیدم این نگهبانه نه حراست هر چند جفتش به من نمیخوره

چرا به منم برخورد ولی خب همیشه این یادم بود که دختر پله مردم رهگذر ...ادم باید خودش عاقل باشه ومورد مناسب رو انتخاب کنه وگرنه که خانواده پسر به خودشون اجازه میدن دست روی هردختری بذارند

چرا به منم برخورد ولی خب همیشه این یادم بود که دختر پله مردم رهگذر ...ادم باید خودش عاقل باشه ومورد ...

اوهوم میدونم چی میگی به هرکی ام میگم میگه از بالا نگاه میکنی دیوونه شدم بخدا اصن آرزو میکنم هیچ خواستگاری نباشه که من اینجوری به هم نریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایشگاه رو که بابات خریده برات ازخودت چی داری؟ 

همکفو بودن درسته ولی شما بیشتر به مال بابات مینازی

میخپاستین انقدر پولدارنباشین که همکفوتون پیدا نشه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
والله بخدا

اگر امثال خودت میگی من ترجیح میدم مجرد بمونم اسگل جان والا چشم نداری یکی بالاتر از خودت ببینی یا باید خودتونو به امثال من بچسبونین بلکه صاحب موقعیت پول بشی با اینکه خودت میدونی بی عرضه ای شرط میبندم به نون شب محتاجی که انقد تند وتیز انتقاد کردی بای بدبخت 😂😂😂

الان از طرز صحبتت واقعا فهمیدم هیییبیچی نداری یعنی هیچی ها اون ازمایشگاهم که مال پدرته 

در ضمن ادم درست درمون  به گوه نمیچسبه 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اگر امثال خودت میگی من ترجیح میدم مجرد بمونم اسگل جان والا چشم نداری یکی بالاتر از خودت ببینی یا بای ...

اعتماد ب نفس تورو اگ. .گ...وز داشت الان خودشو سلطان بادها میدید ... بیا پایین بابا چقد  نگاهت ب بقیه مزخرفه و نحوه حرف زدنت چندش آور 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
اعتماد ب نفس تورو اگ. .گ...وز داشت الان خودشو سلطان بادها میدید ... بیا پایین بابا چقد نگاهت ب بقیه ...

درست حرف بزنه درست جواب بشنوه شرمندم اگر باعث ناراحتی شد خانم یا آقای محترم حال خوبی نداشتم