از بخت و اقبال بدم گریانم ۴سال پیش تو عقد طلاق گرفتم خودم جایگاه اجتماعی مناسب خانواده متمول سرشناس تحصیل کرده هرچی خواستگار برام میاد همه دروداغون البته اطرافیانمون منظورم فامیلامون از طبقه پایین جامعن ولی اعتماد به نفسمو از دست دادم انقد گریه کردم که خدا میدونه فقط میخوام زودتر کار مهاجرتم درست شه راحت شم امروز یه خواستگار رفته جلو در خونه خواهرم گفته دادش من تو حراست اومدم خواستگاری خواهرتون بخدا دیگه خجالت میکشم از غرور خردشدم😭😭😭
ناراحت نشدی والا اون تیپی که من دیدم این نگهبانه نه حراست هر چند جفتش به من نمیخوره
چرا به منم برخورد ولی خب همیشه این یادم بود که دختر پله مردم رهگذر ...ادم باید خودش عاقل باشه ومورد مناسب رو انتخاب کنه وگرنه که خانواده پسر به خودشون اجازه میدن دست روی هردختری بذارند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر امثال خودت میگی من ترجیح میدم مجرد بمونم اسگل جان والا چشم نداری یکی بالاتر از خودت ببینی یا باید خودتونو به امثال من بچسبونین بلکه صاحب موقعیت پول بشی با اینکه خودت میدونی بی عرضه ای شرط میبندم به نون شب محتاجی که انقد تند وتیز انتقاد کردی بای بدبخت 😂😂😂