2777
2789
عنوان

بیایین سه لحظه برام خواستگار اومد اشکام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست

واسه دختر هم خواستگار خوب میاد هم داغون،،،من اولین خواستگاری منشی دکتر بود خون گریه کردم الان برو زندگیش ببین😂زندگی من ومیخره آزاد میکنه ماشین شاسی خونه تهران زنش خوشگللل حالا من اگه زنش میشدم الان دوتایی داشتیم گدایی میکرذیم 🤭شانس منه خواهر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد از بالا به بقیه نگاه نکن .ی خواستگاره دیگه دوست نداری رد کن زورت نکردن که بله بگی.من کسایی رو میشناسم طرف پزشکه با ی شغل آزاد ازدواج کرد یا طرف پزشکه با ی کارمند ساده ازدواج کرد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اینقد از بالا به بقیه نگاه نکن .ی خواستگاره دیگه دوست نداری رد کن زورت نکردن که بله بگی.من کسایی رو ...

من از بالا نگاه نمیکنم حداقل میخوام با کسی باشم که یه شغل مناب یا خانواده خثب یا تحصیلات خوب داشته باشه بعدم اطرافم دیدم که این ازدواجا به سر انجام خوبی نمیرسه کاش یه نفر منو‌درک میکرد

بی اعتنا باش همین که جواب رد میدی حساب کار دستشون میاد بی خیال مسئول احمق بودن مردم که نیستی

میدونی هیچکی درک نکرد من چی گقتم به جز تو همه میگمن از بالا به آدما نگاه میکنم من فقط میخوام غرورمو حفظ کنم همین

آخه اینا داعون نیستن از نظر شما؟

زشته این حرفات خیلی ها هستن پدراشون یا شوهراشون حراست هستن مگ چیه ؟!؟حتما بابد دکتر مهندس بیاد خواستگاریتون؟!؟ 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

من از بالا نگاه نمیکنم حداقل میخوام با کسی باشم که یه شغل مناب یا خانواده خثب یا تحصیلات خوب داشته ب ...

من درک می کنم و

فوق العاده هم برات سنگینه 

این رفتار 

شما هیچ ادعا و غروری نداری 

فقط دوست داری با هم سطح خودت ازدواج کنی 

من از بالا نگاه نمیکنم حداقل میخوام با کسی باشم که یه شغل مناب یا خانواده خثب یا تحصیلات خوب داشته ب ...

خوب عزیزم ی نه بگو تمام دیگه حرص خوردن نداره انشاله همون چیزی که دلت میخواد و دوست داری پیش بیاد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ممکنه کنار همینی که میگی حراسته خوشبخت ترین باشی آدم ها و شخصیت شون رو بررسی کن

من همین شغلش باعث میشه هیچ وقت نخوتم ببینمش من خثدم یه سمت مهم دارم  تو آزمایشگاه کار میکنم پدرمم از ثروتمندان شهره 

زشته این حرفات خیلی ها هستن پدراشون یا شوهراشون حراست هستن مگ چیه ؟!؟حتما بابد دکتر مهندس بیاد خواست ...

من اونا نیستم جایگاه اجتماعی آدما با هم فرق میکنه من نمیتونم شرح بدم که چقدر اختلاف طبقاتی بین ما هست من فقط خودم از این ناراحتم