از بخت و اقبال بدم گریانم ۴سال پیش تو عقد طلاق گرفتم خودم جایگاه اجتماعی مناسب خانواده متمول سرشناس تحصیل کرده هرچی خواستگار برام میاد همه دروداغون البته اطرافیانمون منظورم فامیلامون از طبقه پایین جامعن ولی اعتماد به نفسمو از دست دادم انقد گریه کردم که خدا میدونه فقط میخوام زودتر کار مهاجرتم درست شه راحت شم امروز یه خواستگار رفته جلو در خونه خواهرم گفته دادش من تو حراست اومدم خواستگاری خواهرتون بخدا دیگه خجالت میکشم از غرور خردشدم😭😭😭
واسه دختر هم خواستگار خوب میاد هم داغون،،،من اولین خواستگاری منشی دکتر بود خون گریه کردم الان برو زندگیش ببین😂زندگی من ومیخره آزاد میکنه ماشین شاسی خونه تهران زنش خوشگللل حالا من اگه زنش میشدم الان دوتایی داشتیم گدایی میکرذیم 🤭شانس منه خواهر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینقد از بالا به بقیه نگاه نکن .ی خواستگاره دیگه دوست نداری رد کن زورت نکردن که بله بگی.من کسایی رو میشناسم طرف پزشکه با ی شغل آزاد ازدواج کرد یا طرف پزشکه با ی کارمند ساده ازدواج کرد
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اینقد از بالا به بقیه نگاه نکن .ی خواستگاره دیگه دوست نداری رد کن زورت نکردن که بله بگی.من کسایی رو ...
من از بالا نگاه نمیکنم حداقل میخوام با کسی باشم که یه شغل مناب یا خانواده خثب یا تحصیلات خوب داشته باشه بعدم اطرافم دیدم که این ازدواجا به سر انجام خوبی نمیرسه کاش یه نفر منودرک میکرد