2777
2789

دوستان لطفا کد دعوت نزنید میخواستم بدونم ملی گلد برای سرمایه گذاری خوبه معتبره چرا قیمت گرم طلا در میلی با تو بازار فرق میکنه و بیشتر یخورده

من میترسم کلا یک تومن خرید کردم بعد ۲۰ روز ۲۰۰ سود داد!

به نظرم زیاد پول نذار توش ریسکه اگه پول داری طلا بخر 

اگه پول خرد داری خوبه در حد ۲۰۰ .۵۰۰ هر دفعه بخری به ۷.۸ تومن که رسید بری طلا بخری

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میترسم کلا یک تومن خرید کردم بعد ۲۰ روز ۲۰۰ سود داد!به نظرم زیاد پول نذار توش ریسکه اگه پول داری ...

منم همین فکرو میکنم تا ۱ گرم که شد برداشتش کنم برم سکه پارسیانی چیزی بخرم

منم همین فکرو میکنم تا ۱ گرم که شد برداشتش کنم برم سکه پارسیانی چیزی بخرم

اره این بهتره یوقت کلاهبرداری کردن حداقل دلت نسوزه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

ولی خب کد معرف بزنید اولش پنج سوت رایگان میده

از همین ترفند برای استخدام چقدر کلاهبرداری میکنن

من کدملی و همچی دراختیار قرار دادم و کاش اینکارو نمیکردم🥲🥲🥲🥲🥲

+خدایاشکرت🤍

کلاهبرداری نیست من ازش خربدم تازه ۵ میلی طلا هم هدیه میده 

اینم لینکش

شما برای سرمایه‌گذاری طلا به میلی دعوت شده‌اید! همین حالا با کد دعوت milli-cruwu ثبت‌نام کنید و 5 میلی هدیه بگیرید! لینک اگ نیومد با این کد برین میلی بهتون هدیه هم داده میشه

از همین ترفند برای استخدام چقدر کلاهبرداری میکننمن کدملی و همچی دراختیار قرار دادم و کاش اینکارو نمی ...

نه باید اون سایته یا برنامه مطمئن باشه الکی نمیشه کد ملی و اینا بدی این میلی مطمئنه نصبشم کردم مشکلی پیش نیومد خیلیا گفتن نصب کردن  منم خودم تو این سایت این برنامه رو شناختم