2777
2789

من یه بستگانم با یه متخصص ازدواج کرده کلا شوهرش کسی رو آدم حساب نمیکنه حالا ما خیلی مهم نیستیم و ما هم اون ادمو آدم حساب نمی‌کنیم ولی زنش هم آدم حساب نمیکنه  شغل تاثیر مثبتش فقط پوله تاثیر دیگه ایی روی کیفیت رابطه نداره چه خوب چه بد از طرفی یکی دیگه هم داریم طرف خیلی خوش اخلاق دست به خیر افتاده خانواده دوست ....شغل تاثیر مستقیمی تو زندگی ندارنخ...آدم باید آدم باشه

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من ناراضی ام چون پزشک زنان هستن وهرروز باچیزایی مواجه میشن که نباید ..

متخصص زنان بعد از انقلاب آقایون رو پذیرش نمیکنن مگر اینکه همسر شما یه آدم شصت سال به بالا باشن

امید آخرین چیزیست که میمیرد
تو راست میگی

خخخ ایموجیای خنده بعدشو ندیدی مگ🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تمام نی نی سایتیا یا خودشون پزشک هستن یا همسرشون 😁😁😁😁😁😁

ماکه جد برجدمون پزشکیم😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
فقط من خاستگار دکتر و وکیل و شرکت نفتی نداشتم؟

منم نداشتم تنها نیستی

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

همسرتون چند سالشونه ؟

چرا‌متوجه شوخی نشدید 🤣🤣ایموجیای خنده پایینش هس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

متخصص زنان بعد از انقلاب آقایون رو پذیرش نمیکنن مگر اینکه همسر شما یه آدم شصت سال به بالا باشن

خخخ ایموجیای خنده بعدشو ندیدی مگ🤣

من ندارم نمیخوامم داشته باشم چون کلا دوست ندارم شریک زندگیم پولدار باشه 

متوسط باشه

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

من میشناسم چند سال پیش ی نفر قبول شده بود مرد بود