2777
2789

هیچ دارویی جواب نمیده هرکاری گفتن کردم هزارتا دارو دکتر داده اثر نداره حتی سرمم اثر زیادی ندارع  تازه سه روزه رفتم توی سه ماه و پنج کیلو کم کردم یه ثانیه ام حالت تهوم ول نمیشه از استفراغ کردن خستم واقعا خستم

ارزوی مرگ میکنم تو خوابمم نمیدیدم حاملگی انقد سخت باشه خیلی افسرده شدم خیلی😭😭

یه راهکاری چیزی اگه دارین بگین که اونم بعید میدونم رو من اثری داشته باشه 

لبخند های واگیردار😌💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص زنجبیل خوردی؟ 

مادرشوهرم عین شما بوده ماه 5 دکتر گفته بچت اندازه گنجشکه گفته خب ویار دارم بالا میارم گفته عب نداره بخور بالا بیار اما حتما بخور

شمام میدونم سخته اما تحمل کن همه چی بخور بالا آوردی عب نداره حداقل بچه رشد میکنه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

قرص زنجبیل خوردی؟ مادرشوهرم عین شما بوده ماه 5 دکتر گفته بچت اندازه گنجشکه گفته خب ویار دارم بالا می ...

اره خوردم اثر نداره اصلا نمیشه غذا خورد پایین نمیره نمیدونم چجوری بگم متوجه بشی

لبخند های واگیردار😌💛

یکم سر قاشق چای خوری ۴ زیره بخور  فقط باهمین روش تهوع من قطع شد داشتم میمردم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.