2777
2789
عنوان

فروشندگی⛔

80 بازدید | 4 پست

من قبلا یمدت فروشنده بودم یجایی، کار خسته کننده ای بود در اومدم از اونجا،الان بعد یکسال ، فهمیدم واقعا کار نیست،تنها کاری که الان در دسترسه کارایی مثل فروشندگیه و من برای کاری به یمقدار پول نیاز دارم،و جایی فروشنده میخوان،به نظرتون برم؟ماهی ۹تا۱۵تومن از چهار تا ۱۱

اون زمانی که فروشنده بودم حس میکردم مردم دید بدی دارن واسه همین زود در اومدم از اونجا،شمام اینجور فکر میکنید؟

🐈‍⬛ God's favorite child 

نه منکه بد فکر نمیکنم اصلا در مورد این شغل

و اینکه اگه مشکل رفت و آمد نداری آره برو

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
نه منکه بد فکر نمیکنم اصلا در مورد این شغلو اینکه اگه مشکل رفت و آمد نداری آره برو

من خیلی خانوادم فشار سرم میارن که فقط کار نکنم

اما خب اینکارا فقط دردسترسن منکه نمیتونم پاشم دکتر شم یهو

اصلا کار نیست هییییییچچچ

🐈‍⬛ God's favorite child 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خانوادم فشار سرم میارن که فقط کار نکنماما خب اینکارا فقط دردسترسن منکه نمیتونم پاشم دکتر شم ...

آره خیلیم خوبه که کارکنی 

با ساعتش مشکلی نداری تا ساعت ۱۱ شب؟

اگه میتونی یه کار پیدا کن تا ساعت ۸ و ۹ شب بیشتر نباشه  یا اگه پیدا نکردی همینم اکیه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
آره خیلیم خوبه که کارکنی با ساعتش مشکلی نداری تا ساعت ۱۱ شب؟اگه میتونی یه کار پیدا کن تا ساعت ۸ و ۹ ...

نیست بخدا تازه بقیشون تا ۱۲ اینان ☹

نمیدونم چطور خانوادمو راضی کنم فقط انتظار دارن نرم سر این کارا فقط سر کارای باکلاس خب چطور تو یک سال برم دکتر بشم و بیام😑

🐈‍⬛ God's favorite child