2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ نمونه ش رو داری؟ واقعا خوبن ولی خشکن خیلی

شوهرم وپدرم 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

مننننننننن خودم دی شوهرم مرداد 😍😍😍

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

مننننننننن خودم دی شوهرم مرداد 😍😍😍

زندگیمون عالیه عاشقونه چون مردادی ها احساساتی هستند و برای دیگران مغرور فقط برای همسرشون عشق بازی دارند البته تربیت تاثیر داره داداشم مرداد ماهیه عشقه عشق

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

زندگیمون عالیه عاشقونه چون مردادی ها احساساتی هستند و برای دیگران مغرور فقط برای همسرشون عشق بازی دا ...

اوه. ماشالله خوش بخت باشین همیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد