2777
2789

مردهای این زمونه غیرت هم یادشون رفته فقط چشم دوختن به جیب زنشون 

پدرهای ما واقعا مرد بودنهمه رو پای خودشون وایستادن چند تا بچه رو بزرگ کردن من جدیدا میبینم همه پسرا فقط دنبال دختر پولدار میگردن

برادر نداری؟

ی برادر کوچیک دارم.من و برادرم ازمادرناتنی...من عاشق برادر و نامادریمم..مهربونتر از مادر واقعی بوده برام...ولی یبار بعد دعواها ک بهشون گفته بودم گفت بامادرشوهرت صمیمی شو هرچی شد ب اون بگو..من نمیتونم...حوصله و توان چیز اصافی و بحث دگ ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه یه همچین چیزی هست پدر ادم ولت کنه تا هر نامردی بیاد از سرو کولت برن بالا

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

بچه ها این مردک از خداشه طلاق بگیره و راحت شه ... بهتره بره و تلافی کاراشو با سیاست سرش دربیاره بعد جداشه .. چرا بزاره بره مگه دختر مردم کفشه که بگیره و بعد که دلشو زد بندازه دم در .. برو باهاش و جلو چشمش زجرش بده تا خودش بره تقاضا طلاق بده

بانو جان بابا پشتت نباشه بنظرت عمو برادر پشت ادم میشن😭😭

شاید عاطفه داشته باشن

انسان باشن!

پدر ک هیچ...

چی‌ بگم خواهر😔

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

خب عزیزم فقط میتونم بگم بچه دارنشی الان فقط خودتی اونجوری یه بچه ام ابن وسط قربانی میشه بخاطرشوهرت ک اینقدربی فکره الان شماشاغلی خودتونجات بده واس خودت پس اندازکن بعداگ درست نشدبروجداشو

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  
مردهای این زمونه غیرت هم یادشون رفته فقط چشم دوختن به جیب زنشون  پدرهای ما واقعا مرد بودنهمه ر ...

نه همه يكى نيستن كه

الهى ... يهويى بشه اون چيزى كه دلتون ميخواد❤️❤️❤️ 

والا دروغ چرا!!!

من اگه تو این وضعیت بودم،تو خواب همچین با چوب و چماق میزدمش که روش نشه جایی بگه از زنم کتک خوردم

زهر چشمو میگرفتم!

بعدشم از خونه مینداختمش بیرون😒😒😒

بره بمیره حالا

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
بچه ها این مردک از خداشه طلاق بگیره و راحت شه ... بهتره بره و تلافی کاراشو با سیاست سرش دربیاره بعد ...

مردی که ناموسشو توو خیابون این وقت شب ول میکنه میشینه بازی میکنه سیاست سرش نمیشه که گلم.

این نامرد فهمیده زنش حامی نداره بلا سرش میاره از خدابیخبر    

دلم میخواد خودمو از تراس پرت کنم پایین...دلم میخاد تموم شه این زندگی لعنتی ک هیچ وقت باهام نساخت...اون از بچگیم...گفتم ی زندگی جدید....ی پستوانه و مرد محکم...ی خونه ی عشق....زهی خیال باطل....خیلی خیلی تنهام....خیلی......هیشکی و ندارم...دلم مامانمو میخاد...دلم سر قبرسو میخاد....اخه چرا...چرا این همه بدبختی....گناهم چی بوده....دگ بخدا طاقت ندارم..تف تو این دنیا...تف تو ذات همه کثافطا و اشغالا و نامردا

ی برادر کوچیک دارم.من و برادرم ازمادرناتنی...من عاشق برادر و نامادریمم..مهربونتر از مادر واقعی بوده ...

هروقت شوهرت ازخونه انداختت بیرون زنگ بزن پلیس بیادصورت جلسه کنه و اگه کتک خوردی بروشکایت کن لازم نیس ازاون خونه بری مهریه و نفقتوبزاراجرا وهمون جابمون خودت باسکوتت باعث این رفتارهامیشی 

واقعا این که بیای ببینی کاملا ریلکس و بی خیال داشته ps بازی میکرده از ماشین بیرون انداختنش خیلی اعصاب خورد کن تر بوده.شوهر منم موقعایی که با هم بحث میکنیم من کلی حرص و جوش میخورم حتی گریه میکنم اون راحت میره میوه میاره برا خودش یه فیلم پلیسی هم پیدا کنه میشینه میبینه.