2777
2789
عزیزم تو به بابات بگو که کمکت کنه، بیاد بااین شوهرت حرف بزنه حالیش کنه که بی کس نیستی، باید پشتت با ...

بچه ها...گفتم ک یکسال و شش ماهه وصعیتم کتک و کبودی و پزشک قانونی و...شده

یکبار حتی رفتم هتل چن شب...بابام زنگیدم و...بابام گفت فک نکن طلاق بگیری پشتتم ...برو ب درک..ب ما ربطی نداره..تو از اولشم نحس و شوم بودی بدنیا اومدی شومی اوردی باخودت...

نمیگشت...سابقه داره....سهبار دگ هم از خونه پرتم کرده بیرون..تو سوز و سرما..روانیه اشغال الهی مادر عو ...

پس اخه چرا تا حالا با اين نامرد موندى😠

الهى ... يهويى بشه اون چيزى كه دلتون ميخواد❤️❤️❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها...گفتم ک یکسال و شش ماهه وصعیتم کتک و کبودی و پزشک قانونی و...شده یکبار حتی رفتم هتل چن شب.. ...

مگه میشه؟!!! 

میشه واسه اینکه عروسیم به خوشی بگذره یه صلوات بفرستین🌹
۵۰۰ تومن مگه کمه عزیزم برا یه نفر؟؟؟با ماهی ۱سکه که میشه ۱ تومن منو تو طلاق بگیر نیستیم الکی بهونه ...

ماهی ی سکه کجا بود؟؟؟؟؟کو؟؟؟؟کیه بده؟؟؟بعد سه سال برو بیا تو دادگاها بزور اخرش قسط بندی چیزی کنن

بچه ها...گفتم ک یکسال و شش ماهه وصعیتم کتک و کبودی و پزشک قانونی و...شده یکبار حتی رفتم هتل چن شب.. ...

اوا

یعنی چییییی

چ بی عاطفه

خواهر برادر نداری؟خاله دایی عمو

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

وای😢😢😢😢چ بد

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم

واااا مگه میشه مگه داریم

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری
طلاهاتو نفروشی یوقت؟نگه دار برا آینده خودت، حواست باشه باردار نشی، جداشو خودتو راحت کن

آفرین طلاهاتو نده.بچه دار نشو‌.حقوقت پس انداز. فوقش یه اتاق دانشجویی کرایه می کنی دیگه

بمیرم برات😢😢😢😢

پس خودت رو پا خودت وایسا و حقتو بگیر😢

الحمدالله❤
اوا یعنی چییییی چ بی عاطفه خواهر برادر نداری؟خاله دایی عمو

بانو جان بابا پشتت نباشه بنظرت عمو برادر پشت ادم میشن😭😭

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
ماهی ی سکه کجا بود؟؟؟؟؟کو؟؟؟؟کیه بده؟؟؟بعد سه سال برو بیا تو دادگاها بزور اخرش قسط بندی چیزی کنن

خب عزیزم قسط بندی میکنن ماهی ۱سکه

ولی خب اگه دوس نداری جداشی طلاق نگیر گلم ولی خب سعی کن زیاد به پر و‌پاچش نپیچی پاچه بگیره😑

ولش کن 

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...