2777
2789
توی این سایت شما چیکار میکنیدبابا بخدا این سایت زنونس چرا یه مرد باید توی این سایت باشهه

یکم به گذشته برین و ببین اولین بنیان گذار سایت بارداری یک اقا بوده اولین عضو هم اقای امیر فنی هم یک اقا بوده

پس سایت تفکیک جنسیتی نیست. 

وَاللَّه يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم به گذشته برین و ببین اولین بنیان گذار سایت بارداری یک اقا بوده اولین عضو هم اقای امیر فنی هم یک ...

ایجاد کننده آقا بوده ولی سایت برای بانوان طراحی شده 

موضوعاتی هم که اینجا گفته میشه غالبا چیزاییه که راحت نیستیم آقایون بخونند

علاوه بر اون سایت دوست یابی هم نیست اگر یه اقا دنبال رابطس مث مرد بره کار کنه و توی جامعه دنبال کیس مناسبش باشه نه توی سایت زنان زایمان

فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...

توی این سایت شما چیکار میکنیدبابا بخدا این سایت زنونس چرا یه مرد باید توی این سایت باشهه

چون اولا این سایت عمومیه موقع ورود تعیین جنسیت هم مرد داره هم زن پس مانعی واسه مردا وجود نداره،دوما،از هر هزار تاپیکی شاید یه مورد واقعا مخصوص زنان باشه که ما اصلا وارد اون تاپیکا نمیشیم،سوما مگه جای شمارو تنگ کردیم

Mathematics teacher

ایجاد کننده آقا بوده ولی سایت برای بانوان طراحی شده موضوعاتی هم که اینجا گفته میشه غالبا چیزاییه که ...

میبینی من گفتم آقایون  نگفتم خانوما بعدشم اگر قصد من مخ رنی باشد در تلگرام و اینستا میتونم.

وَاللَّه يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ

میبینی من گفتم آقایون نگفتم خانوما بعدشم اگر قصد من مخ رنی باشد در تلگرام و اینستا میتونم.

بخدا خسته شدیم اومدیم دو دیقه دور هم صحبت کنیم هفتاد تا درخواست از در و دیوار میاد سیبیل پارتیه رسما

خواستم دوباره کنکور بدم ولی بیخیال شدم

اها درسته

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

چون اولا این سایت عمومیه موقع ورود تعیین جنسیت هم مرد داره هم زن پس مانعی واسه مردا وجود نداره،دوما، ...

توی این سایت دقیقا چیکار می کنید شما

سوالی دارین از هوش مصنوعی یا اینترنت کمک بگیرین غیبت هم چه معنی داره مرد گنده بشینه غیبت چن تا خانوم رو بخونه

خسته شدیم هیچ جا ولمون نمی کنید راحتمون بذارین دیگه

این از اینجا اون از اینستا و پلاتو و هزار تا اپ دیگه که به گند کشیدینشون

یکم شهوتتونو کنترل کنین دیگه