خوشبخت۱۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 856 عنوان با این روش ابگوشت گزاشتم درسته 120 بازدید | 18 پست گوشت و سیب و نخود و پیاز و نمک و زردچوبه رو ریختم تو قابلمه گزاشتم رو گاز درسته؟چند ساعته میپزه 1403/11/19 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
urmyi عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3669 ببخشید استارتر :)بچه ها میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید؟یه غلطی کردم تاپیک زدم یادم افتاد نینی سایت رو خط یکی دیگه وارد شدم الان میخوام پاک شه..
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4553 الان آبگوشت ؟ اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
خاله،،ریزه عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9755 گوشت تف می دادی با پیاز زرد چوبه بهتر بود رب رو هم بعدش اضافه می کردی که سرخ شه به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
fafagolim عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 11862 گوجه هم باید مینداختیمن یه تفت هم میدمتو قابلمه دیر میپره بزار زود پز اگه زود میخوایآخر بار گوجه و دمنه رو در بیاره بکوب بریز توش پیازم که درسته انداختی در بیار پرت کنرب سرخ کنبریز توش دوتا قل بخوره امادس پشیمونم
قهوه_گانودرما عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3472 ۳ الی ۴ ساعت اما سیب رو میتونستی نیم ساعت ۴۰ دقیقه مونده کامل جا بیفته بزاری له نشه 🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋
asal2000 عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 50315 سیب زمینی زود نباید بندازی له میشه.نمک هم بهتره اخرش بزنی که گوشت سفت نشه فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
شیمی_تجزیه عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3833 الان؟تایازده دوازده میپزه. https://abzarek.ir/service-p/msg/2316791
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4553 باید پیاز وتفت می دادی رب ام که نزدی فک کنم اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
خوشبخت۱۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 856 گوشت تف می دادی با پیاز زرد چوبه بهتر بود رب رو هم بعدش اضافه می کردی که سرخ شه اینطوری بلد بودم اشتباهه؟
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28412 اول گوشت پیاز ادویه رو سرخ میکردی بعد اب میریختی و بقیه مواد چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
خاله،،ریزه عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9755 اینطوری بلد بودم اشتباهه؟ نه اشتباه نیست اما روشی که گفتم بوی گوشت می گیره اگه کسی حساس باش مغز لیمو عمانی هم بنداز به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
خاله،،ریزه عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9755 و وقتی رب گوجه رو سرخ کنی خوش رنگ تر میشه به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4553 چرا؟ آبگوشت برای شام باید زودبزاری سیب زمینی ام بایدآخرای پخت بندازی نمک باز همون آخر برای همه خورشتا وآبگوشت نمک وآخر می زنن که سفت نشه گوشت اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام