2777
2789

*سر امتحان فیزیک بودم (دبیرمون آقاست)گفت برگه هارو بدین من داد زدم خانوممم ی لحظهههه کلاس منفجر شد ...

*دوستم اومد بگه فلانی کنفرانس داره بخاطر اون اومدم گفت دوستم ک*سفرانس داره 

*مادر یکی از دبیرامون فوت کرده بود بعد خرما پخش کردن بعد رفتنش بچه ها می پرسیدن اول باید خرما رو بخوریم بعد فاتحه بدیم یا برعکس ؟بعد دبیر فیزیکمون اعصبانی شد گفت اول میخوری بعد میدی دبیرمون ک تا لحظه اخر درسشو ول نمی کنه انقد خندید کلا از کلاس رفتتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار با دوست صمیمیم سر کلاس نشسته بودیم بعد هی به من می‌گفت من دشویی دارم بعد یه طلبه جوون سر به زیر اومده بود سرکلاسمون بعد این داشت درمورد اسلام و اینجور چیزا توضیح می‌داد بعد رو کرد بع ما گفت بچه ها سوالی دارید کلاس سکوت هیچکس هیچی نمی‌گفت بعد رفیق منم دستشو آورد بالا بعد آقاهه گفت بپرس رفیقم گفت میشه برم دشویی یعنی آقاهه نیم ساعت تو افق مهو بود بعد رو کرد بهش گفت برو من تا آخر زنگ همینطور استارت میزدم از خنده😂😂

من سر کلاس نشسته بودم دبیر ریاضی داشت درس میداد

یه مسئله نوشت روی تخته گفت کی میاد حل کنه من گفتم فلانی 🤭دوستمو گفتم بنده خدا 🤣توی رو در وایسی گیر کرد رفت هیچی ام بلد نبوداا🤣.

دبیرمون میخواست بشینه پشتش به ما بود داشتیم دعوا میکردیم اون اونور کلاس نشسته بود منم این ور زبونمو از ته در آوردم براش🤣🤭دبیر برگشت دید گفت خودت پاشو حل کن من اون لحظه این شکلی بودم 

من😐

دوستم😁

مسئله🤥

کلاس 😂😂😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"