الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لباسات خوب افتاب میخورن خودم چند سال خونمون افتاب گیر نبود عفوتت قارچی داشتم با دارو هم خوب خوب نمیشد این خونمون افتاب گیره سه ماه بعد اومدن عفونتم تموم شد
چند تا چیز را رعایت کنید خود به خود خوب میشید . دارو دوباره بر میگرده . رعایت لازمه . اول که ماهی دو بار پودر نوره (واجبی ) به جای ژیلت به بکینی تون بزنید برای موزدایی دقت کنید این پودر حتما از نوع زرنیخ دار باشه . حتما حتما زرنیخ دار باشه عطاری ها دارن .بعد از هر توالت خودتون را با پارچه نخی تمیز خشک کنید .لباس زیر تون باید نه کامل باشه از جنس مرغوب تر روز هم باید عوض کنید لباس را .مایعات بخورید پرتقال ویتامین سی بخورید . ژل شستشوی بانوان هم روزی دو بار در توالت به خودتون بزنید هربار یک دقیقه صبر کنید بعد ژل را بشویید .هر از گاه آویشن دم کرده بریزید توی تشت یک ربع بنشینید داخلش . این مواردی که گفتم همگی با هم هستن و فقط یکی بزودی نتیجه را نشون نمیده . طبق دستور بالا در کمتر از ۵ روز کامل خوب میشید