2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پماد کلیندازول استفاده میکنم خیلی خوبه زود اثر می‌کنه 

بعد دستشویی و حموم هم با سشوار خودمو خشک میکنم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

لباسات خوب افتاب میخورن خودم چند سال   خونمون افتاب گیر نبود عفوتت قارچی داشتم   با دارو  هم خوب خوب نمیشد  این خونمون افتاب گیره سه ماه بعد اومدن عفونتم تموم شد

من پماد کلیندازول استفاده میکنم خیلی خوبه زود اثر می‌کنه بعد دستشویی و حموم هم با سشوار خودمو خشک می ...

به من کلوتریمازول داده سه روزه دارم استفاده میکنم خارش و التهاب کم شده ولی ترشحاتم نمیره

چند تا چیز را رعایت کنید خود به خود خوب میشید . دارو دوباره بر میگرده . رعایت لازمه ‌‌. اول که ماهی دو بار پودر نوره (واجبی ) به جای ژیلت به بکینی تون بزنید برای موزدایی دقت کنید این پودر حتما از نوع زرنیخ دار باشه . حتما حتما زرنیخ دار باشه عطاری ها دارن .‌‌بعد از هر توالت خودتون را با پارچه نخی تمیز خشک کنید .‌‌‌‌‌‌‌لباس زیر تون باید نه کامل باشه از جنس مرغوب تر روز هم باید عوض کنید لباس را .‌‌‌‌‌‌‌‌مایعات بخورید پرتقال ویتامین سی بخورید . ژل شستشوی بانوان هم روزی دو بار در توالت به خودتون بزنید هربار یک دقیقه صبر کنید بعد ژل را بشویید .‌‌هر از گاه آویشن دم کرده بریزید توی تشت یک ربع بنشینید داخلش . این مواردی که گفتم همگی با هم هستن و فقط یکی بزودی نتیجه را نشون نمی‌ده . طبق دستور بالا در کمتر از ۵ روز کامل خوب میشید 

لباسات خوب افتاب میخورن خودم چند سال خونمون افتاب گیر نبود عفوتت قارچی داشتم با دارو هم خوب خوب ...

چرا آفتاب میخورن

ولی معمولا توی تراس پهن میکنم خیابون هم دقیقا جلومونه

میترسم یکی از دلایلش گرد و خاکی باشه که رو لباسا میشینه،به نظرت امکانش هست؟

چند تا چیز را رعایت کنید خود به خود خوب میشید . دارو دوباره بر میگرده . رعایت لازمه ‌‌. اول که ماهی ...

ژل شستشو میگن هفته ای دوبار بیشتر نباید زد

میترسم هرروز استفاده کنم

راستی آب شهرمون به شدت کثیفه

دکتر پیشنهاد داده خودمو نشورم والا نمیدونم کاره درستیه یا نه

ژل شستشو میگن هفته ای دوبار بیشتر نباید زدمیترسم هرروز استفاده کنمراستی آب شهرمون به شدت کثیفهدکتر پ ...

تو فقط هفته ی اول را روزی دوبار بزن . البته روی خود ژل نوشته روزی دوبار طوری نی . من الان دیگه ماهی یکبار میزنم چون نیازی ندارم 

ژل شستشو میگن هفته ای دوبار بیشتر نباید زدمیترسم هرروز استفاده کنمراستی آب شهرمون به شدت کثیفهدکتر پ ...

اَی خودتو نشوری که امراض بدتر از قارچ میگیری . خب یه دبه آب بذار کنار توالت هربار آفتابه را با این دبه پر کن . دبه را با آب بهداشتی جوشیده پر کن .