2777
2789
عنوان

آیا حس خسله رو تجربه داشتید

141 بازدید | 28 پست

چقدر در خلسه بودید !؟ 

چی باعث شد به سمت خودشناسی برید و از کجا شروع کردید ! 

کجا به هیچ ای رسیدید !؟ 

می‌خوام تو تاپیک بعدی براتون چیزی تعریف کنم دوست داشتید اونم ببنید 

🕊

زیاد 

البته با مش*روب

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلسه بشدت خطرناکه  

درسته آدم میتونه چیزای عجیبی ببینه اما ریسکش بالاست چون وقتی ما میخوابیم و قتی روح از بدنمون جدا میشه خدا محافظت میکنه و میتونه برگرده و کسی تسخیر نکنه اما وقتی میریم تو حالت خلسه روح با اختیار خودمون خارج میشه و ممکنه تسخير بشه به دسته اجنه یاشیطان 

یا اینکه فرد بره تو حالت کما یا اینکه تا آخر عمرش تو کما بمونه یا زندگیه نباتی

و اینکه احتمال مرگم هست که روح هیچ وقت برنگرده

☹️🤣 باعث آلودگی چاکرا میشه مشروب خوردن

باش تو نخور

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شب موقع خواب وصبح موقع بیدارشدنالبته خیلی کارکردم تا تونستم به این حس برسمتوحالت خلسه تصورم ازخواسته ...

تمرین خاصی ام باهاش انجام میدید ! یعنی رسیدید ب بی نیازی بسیار و کاملا رها شدید!! چقدر عالی من کلا شاید چند باری در حد یکی و دو دقیقه اینطور شدم و حس اش انقدر قشنگ بود نمیتونم توصیف کنم . هر اتفاقی تو زندگیم میوفته سر شدم حس اینکه اینا واقعی نیست میاد سراغم

🕊
واقعا تاثیر داره؟!

بستگی داره هرکسی ی فاز برمیداره 

ولی من خیلی وقت پیش میرفتم حدود ۱۰ تا ۱۵ سال پیش همه چی اصل بود الانا ک نصفش متانول نصفش اتانول

خلسه بشدت خطرناکه درسته آدم میتونه چیزای عجیبی ببینه اما ریسکش بالاست چون وقتی ما میخوابیم و قتی رو ...

چه جالب 

من این تجربه رو چند باری در حد یک دقیقه داشتم. واقعا حس بی‌نیازی داشتم  .یعنی این دنیا همش بازی انگار خود برتر ام داشت از بالا به جسم من نگاه میکرد که تو اصل ات روح نه جسم ... حس اش دوست داشتم 

شما از خودشناسی چه درس هابی گرفتید !؟ مثلا من آدم ای بودم که وابسته بودم الان حتی خودم دوست دارم جایی که اسیب میزنی ترک کنم. 

🕊