2777
2789

اینکه پوست صورتتو بکنی بندازی دور. واقعا درمان قطعی نداره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتینو رعایت کنی کم میشه منافذ نیاسنامید و هیالورونیک‌عالین

کم میشه اما یکدست نمیشه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

منظورم این که کمتر بشه نه اینکه نباشه

پلاژن تراپی خیلی خوبه. صورت دختر داییم انقد منافذ داشت گود گود بود عین پرتقال الان واقعا 90 درصد بهتر شده 

کم میشه اما یکدست نمیشه

یک‌دست بودن یعتی صاف و بدون لک و یک رنگ باشه پوست نه دور دهن تیره بقیه صورت روشن بنظرم این دوتا ۸۰ درصدشو خوب میکنه دیدم ک میگم قشنگم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

یک ماه هفته ای س بار خیار یخ زده ب پوستت اندازه پنج دقیقه بمال منافذت بشدت کاهش پیدا میکنه

از ماسک خاک رس هیدرودرم {ق۲۷۰ }

یا ماسک رس وارمی استفاده کنید {۳ق۲۰۰}

این دوتا ماسکم تاثیر گذارن ولی زیاد نباید استفاده کنی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

پلاژن تراپی خیلی خوبه. صورت دختر داییم انقد منافذ داشت گود گود بود عین پرتقال الان واقعا 90 درصد بهت ...

نه من منافذ عادی دارم دوس دارم کم در بشن سرم اینا میخواستم به مدت سرم چای سبز بریلی زدم عالی بود دیگه پیدا نکردم

یک‌دست بودن یعتی صاف و بدون لک و یک رنگ باشه پوست نه دور دهن تیره بقیه صورت روشن بنظرم این دوتا ۸۰ د ...

من که رها کردم و فکر می‌کنم از وقتی رها کردم واقعا پوستم بهتر شده 

نه من منافذ عادی دارم دوس دارم کم در بشن سرم اینا میخواستم به مدت سرم چای سبز بریلی زدم عالی بود دیگ ...

عزیزم پن چای سبز و روغن چای سبز هم هست که خیلی خوبه. روغن لیمو و انار هم برای منافذ باز خیلی خوبه