2777
2789

؟

مثلا بخاطر فرار از دعوا های تو خونه

بعضی از دخترا برای فرار از خونشون ازدواج میکنن بعد یکی بدتر گیرشون میاد😐

کاش نسل مرد های بد ذات و سنگدل تموم بشه

کی گفته زخما خوب میشن؟ ردش میمونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب قطعی نداره 

اما بیشتر به سمت نه هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگر به این بهانه ها بخوای ازدواج کنی و فرار کنی، چشماتو رو همه چی ببندی، هر کی اومد در زد بگی ، بله

از چاه میفتی تو چاله

اما اگه تونستی بمونی، با کسی ازدواج کنی که چند پله از اون چیزی که توش هستی، و چند برابر بهتر از بهترین مرد فامیلتون یا بهترین مردی که تو عمرتون دیدید، ازدواج کنی، اون وقت بردی

این ازدواج ، راه نجات از نظر من

اگر به این بهانه ها بخوای ازدواج کنی و فرار کنی، چشماتو رو همه چی ببندی، هر کی اومد در زد بگی ، بلها ...

اخه نمیشه تا قبل اینکه برین باهم زیر یه سقف تشخیص بدی ادم خوبیه بعضیا بعد ازدواج ازین رو به اون رو میشن

نه راه نجات نیستچون اگه طرف مقابلت شخص درستی نباشه از چاله میافتی تو چاه🦦

حد اقل مث زنای قدیم مظلوم نمیمونیم ک کار ب اینجا بکشه سلیطه بازی در میاری و بهش رو نمیدی

وا چرا

چی چرا؟

ازدواج و راه فرار دیدن؟

اره، خیلیا از وضعیتی که توشن راضی نیستن، و محکوم به اطلاعت، و موندن و حرف نزدن و خیلی چیزای دیگه

امیدوارم کسی تو این شرایط نباشه

یکی ه خاطره اعتیاد

یکی بخاطره وضع داغون مالی

یکی بخاطره محله، خونه و ...

یکی به خاطره سن بالا و میل به استقلال

و خیلی دلایل دیگه که شرایط خونه مساعد نیست برای طرف که بمونه، ولی به اجبار باید بمونه و تحمل کنه

حد اقل مث زنای قدیم مظلوم نمیمونیم ک کار ب اینجا بکشه سلیطه بازی در میاری و بهش رو نمیدی

نمیگم از حقمون دفاع نمی‌کنیم

اما چه کاریه؟

وقتی میدونیم ته اش تباهیه چرا باید شروعش کرد؟

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

اخه نمیشه تا قبل اینکه برین باهم زیر یه سقف تشخیص بدی ادم خوبیه بعضیا بعد ازدواج ازین رو به اون رو م ...

اگر از خودت شناخت کامل داشته باشی

اهل کتاب و معاشرت باشی

اگه چشمات باز باشه

اگه دل به دل ندیو به اصطلاح تا طرف و دیدی آب از دهنت نیاد

اگه دقت کنی به رفتارش و ریزبین باشی

اگه نگی حالا درستش میکنم این که چیزی نیست 

و اگه از معیارات پایین نیایی و به هر کی راضی نشی

و خیلی اگه های دیگه، که به ناچار و فقط بخاطر اون فرار خواسته هاتو سرکوب نکنی، اون ازدواج نصیبت میشه

اخه نمیشه تا قبل اینکه برین باهم زیر یه سقف تشخیص بدی ادم خوبیه بعضیا بعد ازدواج ازین رو به اون رو م ...

مشخصه که فقط داری به رفتن فکر میکنی

این همه آدم خوشبخت و موفق داریم، اینا شانسی موفق شدن؟خیر، آگاهانه ازدواج کردن

برعکسش تو همین سایت کلی خانم با ازدواجی ناموفق دیدیم ، نه یه ازدواج، بلکه ازدواج دومشون و حتی سووشون  هم به بدی اولی و دومی بوده

این یعنی چی؟یعنی فقط خواسته ازدواج کنه،خدا هم یکی بدتر از اون یکی گذاشته سره راش

چرا؟ چون درس عبرت(هنوز متوجه نشده کجای کار میلنگه) نگرفته از کارای قبلیش و این چرخه ادامه داره

مشخصه که فقط داری به رفتن فکر میکنیاین همه آدم خوشبخت و موفق داریم، اینا شانسی موفق شدن؟خیر، آگاهانه ...

نه خب قطعا که قبلش راجب طرف تحقیق میکنم و چند سال زیر نظرش دارم خودم مخالف ازدواج سنتی ام