hwdise مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 459 عنوان به عروس هلندی تون چی می دید تقویت شه 601 بازدید | 20 پست من که دان پلت مخصوص شون میخرم همچی توش داره بعضی ها میگن بن زو چیکو خیلی مهمه حتمی باید بگیرید برای پر و استخون بندیه شما می دید؟بعضیا رو دیدم دام پلت مخصوص مرغ رو به عروس هلندی شون میدن یعنی میتونم منم بدم میخوره؟ 1403/11/19 | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5731 من قبلا داشتم غذاشو ارزن و کتان مخلوط با تخمه میدادم خیلی ام دوست داشت بهش سبزیجات میدادم سیب زمینی کبابی و تخم مرغ دکترش هم یه ضد انگل و یه ویتامین میداد که بریزم تو اب بدم بخوره
zar_bano عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 11754 خوردنشو میخوره ولی خب مگه پرندت مشکل خاصی داره که به فکر تقویت کردنشی؟مثلا لرز داره یا پراش نا مرتبه یا واسه جوجه دهی مشکل داره..؟بهتره اولش مشکل رو پیدا کنی بعد تو اون ضمینه تقویتش کنی مکمل زیادی به کبد و کلیه پرنده اسیب میزنه و مریضش میکنه
hwdise مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 459 من قبلا داشتم غذاشو ارزن و کتان مخلوط با تخمه میدادم خیلی ام دوست داشت بهش سبزیجات میدادم سیب زمی ... ساکن تهرانید؟ من دامپزشکی خوب نمیشناسم کرجم:*(
negin25a عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 6037 من علاوه بر خوراک مخصوص خودش تخم مرغ آب پز و یه قطره ویتامین هم دکتر داد میریزم تو آبش از اون موقع خیلی خوشگلتر شده
hwdise مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 459 خوردنشو میخوره ولی خب مگه پرندت مشکل خاصی داره که به فکر تقویت کردنشی؟مثلا لرز داره یا پراش نا مرتبه ... نه مشکلی که نداره آواز میخونه شاده چون لاغره یکم نسبت به عروس هلندی ماده ام میترسم
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5731 ساکن تهرانید؟ من دامپزشکی خوب نمیشناسم کرجم:*( بله تهرانم ،یه سرچ کنی تو گوگل میاره البته که دکتر کاری نمیکرد فقط چک میکرد یه بارم مریض شد از پرنده فروشی براش دارو گرفتم قطره بود خیلی سریع خوب شد کلا زیاد بیرون رفتن و دوست نداشت منم سعی میکردم نبرمش حتی میزاشتم افتاب بگیره ام بدش میومد
hwdise مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 459 من علاوه بر خوراک مخصوص خودش تخم مرغ آب پز و یه قطره ویتامین هم دکتر داد میریزم تو آبش از اون موقع خ ... من عروس هلندی هام خیلی خیلی بد غذا هستن نمیدونم چیکار کنم واقعا هرچی میزارم جلو شون نمیخورن جز دان پلت شون
hwdise مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 459 بله تهرانم ،یه سرچ کنی تو گوگل میاره البته که دکتر کاری نمیکرد فقط چک میکرد یه بارم مریض شد از پرنده ... الهی🥺🥺
zar_bano عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 11754 نه مشکلی که نداره آواز میخونه شاده چون لاغره یکم نسبت به عروس هلندی ماده ام میترسم همسنن؟ شاید نرتون ریز جثه اس یا تراکم پر کمتری داره=) نگران نباش بعد ۱۴ ماهگی هم حجم پر و جثه اشون ی مقدار بزرگ تر میشه تو اون تایم ب بلوغ جسمی میرسن
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5731 الهی🥺🥺 پسرم انقدر با هوش بود و خاص بود یعنی اصلا نه سکت غذای ما میومد نه چیزای مضر میخورد خیلی با تربیت بار اومده بود رفتم سفر برگشم دیدم فرار کرده یک ماه گریه میکردم هنوزم عروس میبینم میگم نکنه بچه منه از دو ماهگیش که هنوز سرلاک میخورد پیش خودم بود
hwdise مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 459 همسنن؟ شاید نرتون ریز جثه اس یا تراکم پر کمتری داره=) نگران نباش بعد ۱۴ ماهگی هم حجم پر و جثه اشون ی ... دقیقا پر کمی داره وای مرسی ازت پس برای اینه🥲❤️