2777
2789

خواهر زادم سه ماهشه وقتی دنیا اومد زردی گرفت بعد چند روز بردیم دکتر گفتن لامپ مهتابی اینا روسرش روشن کنید و طبیعیه خب میشه همینجوری سه ماه گذشته و هنوز بدنش زرده بردیم دکتر ی سری آزمایش‌ها نوشتن انجام دادیم بردیم نشون دکتر دادیم گفتن مشکلش جدیه ببرید شیراز خلاصه بردیم شیراز آزمایش هارو نشون دادیم گفتن روده کیسه صفرا انگار مسدوده واضح نیست 

ما عملش میکنیم اگه مسدود بود بازش میکنیم و اگر هم نبود هیچ بخیه میزنیم شانس زنده ماندن هم بیست درصده که ما قبول نکردیم بردیم ی دکتر دیگه نشون دادیم اونم گفت عملش بیست درصده و بعد پنج سالگی اگه زنده بمونه پیوند کبد هم میخواد الان آوردیم خونه بخدا نمیدونیم چکار کنیم شما همچین تجربه ای داشتید خواهش میکنم راهنمایی کنید چکار کنیم دعا کنید مهدی سه ماهه مون خوب شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای زردی هست....ببرینش پیش یه دکتر طب اسلامی یا سنتی ولی کاربلد باشه...پشت گوشش رو یه تیغ کوچولو میزنه فقط یه قطره خون میاد اون زردیش رو کامل از بین می‌بره اینو دکتر گفت...برادرزاده خودم زردیش بالا بود بستری هم شد ولی بازم بدنش زرد بود با این کار کامل خوب شد

اگه برای زردی هست....ببرینش پیش یه دکتر طب اسلامی یا سنتی ولی کاربلد باشه...پشت گوشش رو یه تیغ کوچول ...

من خالم علاوه بر مشکل قلبی وسنگ صفرا که داره زردی هم داره رفته پیش یه خانمی همین پشت گوشش رو تیغ زده ولی خوب زردیش خوب نشده خانم گفته زردی که داری کهنه شده 

من دخترمم اون زمان زردی شدید داشت بیمارستان بستری شود بعدم ک امدیم خانه بردیم زردی شو زدن الان ۱۸ سا ...

الهی مورد ما هم خوب بشه خدایا 

اولین تاپیکمه اینقدر دیدم مشکل خیلیا اینجا حل شد مورد ما هم با دعاتون خوب شه انشاالله

اگه برای زردی هست....ببرینش پیش یه دکتر طب اسلامی یا سنتی ولی کاربلد باشه...پشت گوشش رو یه تیغ کوچول ...

اینکارو هم کردیم فایده نداشت امروز براش دوتا گوسفند نزر کردیم خدا شفاش بده دکتر زیاد بردیم تحویل نمیگیرن پدرو مادرش خیلی حال شون بده

من خالم علاوه بر مشکل قلبی وسنگ صفرا که داره زردی هم داره رفته پیش یه خانمی همین پشت گوشش رو تیغ زده ...

آره باید نوزاد باشه من نشنیدم بزرگا هم انجام بدن....ولی اون دکتر که گفت با تیغ زدن دیگه مشکل کبد پیدا نمیکنه....به خالت بگو بره پیش دکتر طب اسلامی برای سنگ صفراش دکتر زیر نظر دکتر تبریزیان خوبه