2777
2789

هرکس هرتعداد میتونه به نیتم بخونه بگه اینجا لطفا خدا بحق دعای شما معجزه کنه زندگیم خواهش میکنم خواهری کنید در حقم خیلی محتاجه دعاتونم😭

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
اگر محدودیت زمانی نداره من 40 تاشو برات بخونم البته من هر چی یس بخونم ب حضرت زهرا تقدیم میکنم

محدودیت زمانی که نداره چه توفیقی از این بالاتر که به دلت بیوفته به حضرت زهرا س تقدیم کنیم😍

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محدودیت زمانی که نداره چه توفیقی از این بالاتر که به دلت بیوفته به حضرت زهرا س تقدیم کنیم😍

باشه عزیزم برات میخونم همه شو 

یه اسم هم بهم بده ب نیت بخونم 

شما هم برا دل من دعا کن 😘فائزه هستم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من معصومه ام😭دلم میخاد گریه کنم دلم خیلی پره خیلی تنهام جز خدا کسیو ندارم واسم خودش معجزه کنه بحق قرآن و سوره ی یاسین🥲

من معصومه ام😭دلم میخاد گریه کنم دلم خیلی پره خیلی تنهام جز خدا کسیو ندارم واسم خودش معجزه کنه بحق ق ...

چشم عزیزم من یه ذکر مجرب دارم هر وقت گیر میکنم میخونم عالیه روز یکشنبه باید شروع کنی 

چله ذکر 

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

روز اول 100تا

روز دوم 200تا 

همینطور روزی 100 تا اضافه کن تا روز چهلم 4000 تا بشه 

روز چهلم پنج شنبه س یه بسته خرما خیرات کن 

چشم عزیزم من یه ذکر مجرب دارم هر وقت گیر میکنم میخونم عالیه روز یکشنبه باید شروع کنی چله ذکر بسم ال ...

ممنون عزیزم ان شاءالله به امید خدا انجام بدم

ممنون عزیزم ان شاءالله به امید خدا انجام بدم

از حاجت روایی م بگم 

شوهرم سرکار نمی‌رفت خونه مون مستاجر نبود ماشین هم نداشتیم 

هر سه تاشو تو چله م گرفتم هم سرکار رف ماشین خریدم مستاجر هم اومد 

دفعه بعد برا باردار شدن برداشتم خداییش حامله شدم ولی رشدش متوقف شد 

دفعه بعد برا اوضاع مالی مون برداشتم اوضاع روبراه شد فقط الان بیخودی شوهرم ماشین عوض کرد من راضی نبودم تو دلم میگم شاید اثرات چله هست اوضاع بهتر بشه توکل بخدا 

فقط صلوات شمار دم دستت بشه 

انشاله شماهم حاجت روا بشین 

راستی همسایمون هم با این چله باردار شد و اون ماه بچه ش بدنیا بیاد انشاله