2777
2789

خانما ما قراره آخر اسفند بریم مسافرت بعد به سفرهای هوایی ۵۰۰ دلار ارز تعلق میگیره. رفتیم آژانس اسم بنویسیم گفت قیمت تور ۱۸ هست د صورتی که ارز مسافرتی تون را به ما بدید ولی اگر نخواستید ارزتون را به ما تحویل بدید قیمت تور میشه ۲۳ تومن. 

حالا ما واقعا گیج شدیم. نمیدونیم دلارا را بدیم به آژانس یا خودمون برداریم.

این نکته را در نظر داشته باشید در صورتی که پول تور را بدیم کلا ته حساب مون ۱۵ تومن بیشتر نمیمونه. حالا چیکار کنیم به نظرتون.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااابرای خودتون برداریدآژانس ها معمولا با افراد عامه این طور گستاخ برخورد میکنند

اخه دیگه پولی نمیمونه که بخوایم ارز بخریم فقط ۱۵ میلیون میمونه با ۱۵ تومن تا آخر اسفند با این وضع دلار چی میدن دیگه؟

خب با ۱۵ تومن ک نمیتونی ارز بگیری همون بدش آژانس ولی دقیقا کجا قراره بری که با ۱۵ تومن میخوای بری؟ د ...

منم میگم مجبوریم بدیم آژانس ولی چیزی نمیخوام برم بخرم فقط دارم میرم زیارت 

کربلا

به کربلا هم ارز دولتی میدن؟

نمیشه مسافرت نریم و ارز دولتی رو بگیریم؟

اگه نمیدونی شماره ای پیج آژانس رو بده بپرسم منم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به کربلا هم ارز دولتی میدن؟نمیشه مسافرت نریم و ارز دولتی رو بگیریم؟اگه نمیدونی شماره ای پیج آژانس رو ...

به سفرهای هوایی فقط میدن ما هوایی میخوایم‌بریم

نه نمیشه وقتی بلیط پرواز صادر شد باید مشخصات پرواز را وارد کنی و بعد از گیت خروج بهت دلار را تحویل میدن

به سفرهای هوایی فقط میدن ما هوایی میخوایم‌بریمنه نمیشه وقتی بلیط پرواز صادر شد باید مشخصات پرواز را ...

عزیزم باید بلیط رفت و برگشت باشه؟

نمیشه فقط رفت باشه؟

چون اگه رفت خالی هم بتونم باهاش ارز دولتی بگیرم، سود خوبی داره. اما اگه شرطش رفت و برگشت باشه، نه ارزش زحمت رو نداره

یک سوال دیگه هم دارم. قیمتش چقدره ؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم باید بلیط رفت و برگشت باشه؟نمیشه فقط رفت باشه؟چون اگه رفت خالی هم بتونم باهاش ارز دولتی بگیرم، ...

چرا فکر کنم با یک سر هوایی هم میشه 

قیمتش زیادم با آزاد فرقی نداره آژانس گفت دولتیش ۷۲ تومنه

چرا فکر کنم با یک سر هوایی هم میشه قیمتش زیادم با آزاد فرقی نداره آژانس گفت دولتیش ۷۲ تومنه

اووووووه پس سودی نداره

چون حتی اگه یک سر هوایی هم آدم بخواد بگیره، ارزون ترین بلیط ۵ ۶ تومنه دیگه. پس شاید کلا دو میلیون سود بشه کرد 😂