2777
2789

دوستان طرفم شخصیتش سرده..تازه باهاش اشنا شدم...میگه من تاحالا رابطه نداشتم و کلا سخته واسم ابراز احساسات.و نمیتونم زیاد ابراز کنم...

این منو اذیت میکنه واقعا..فقط منم ک باید عاطفی رفتار کنم و قربون صدقه اش برم یا باهاش با محبت حرف بزنم.جوابش در نهایت یه استیکر یا اموجی قلبه.

می میره و زنده مبشه تا ی کلمه احساسی حرف بزنه.

هعی سعی میکنم غیرتیش کنم ولی نمیشه بعدم میگه وقتی من تورو میشناسم میدونم چیزی نیست چرا باید غیرتی شم اونم پشت صفحه چت....

یا اعلان پیام منو خاموش کرده تو تلگرام اصلا اسممو ب مخاطباش اضافه نکرده هنوز

بارها ب روش اوردم گفته باشه و درگیرم و.......

واقعا نمیدونم چیکار کنم

دستور و نسخه کات کردن هم واسم نپیچید لطفا

ی راهکار درست درمون بدید 

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

صبر توکل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر توکل

🤦‍♀️

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

چند وقت باهمین ؟

یک ماه نشده هنوز

انقد باید بی احترامی ببینی تا یه جایی خودت دستور کات بدی ب خودت و بفهمی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب طبیعی تو یک ماه دوست داشتن به وجود نمیاد که آدم بخواد قربون صدقه بره و حرف عاشقانه بزنه

حرف عاشقانشو نخواستم اصن

چرا اسممو ب لیست مخاطباش اضافه نکرده؟چرا اعلان تاگرام منو بسته

حرف عاشقانشو نخواستم اصنچرا اسممو ب لیست مخاطباش اضافه نکرده؟چرا اعلان تاگرام منو بسته

شاید با کسی دیگه در ارتباط هست که نمی‌خواد پیام شما رو صفحه چت بیاد و...که اونو از دست بده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

شاید با کسی دیگه در ارتباط هست که نمی‌خواد پیام شما رو صفحه چت بیاد و...که اونو از دست بده

یعنی چطور؟؟؟مگ گوشیش دست یکی دیگس ک اعلان منو ببینه؟؟