2777
2789

فکر کنم با قهوه با پوست گردو جوشیده هم بعضیا میزارن من با بابونه میزارم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم با قهوه با پوست گردو جوشیده هم بعضیا میزارن من با بابونه میزارم

نسبت شو لطف امیگی چطوری..چقدر بمونه.اصلا نذاشتم

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
من موهام مشکی پرکلاغی .توش سفید داره ریشه ش...میخوام حنا بذارم رنگ نذارم

نکنه رنگ مشکی پر کلاغی n1 یا n2 زدی؟؟؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

جد من میگفت برای شرابی شدن باید قهوه و حنا و زرده تخم مرغ با هم حل بگیریم

ولی ب ای قهوه ای شدن زرده تخم مرغ نباید باشه باید نسبت قهوه زیادتر باشه 

پوست گردو جوشونده ام جواب داده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

نسبت شو لطف امیگی چطوری..چقدر بمونه.اصلا نذاشتم

من خودم ؟ یک لیوان جوشونده بابونه یک لیوان حنا  اگه دیدی خیلی شل و وله حنا بریز 

پنج ساعت اینا

ولی موی سفید رو قهوه ای کمرنگ میکنه 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا