2777
2789
عنوان

چجوری ردش کنم

189 بازدید | 16 پست

من تقریبا یک ماه پیش با یه پسری آشنا شدم و با هم چت کردیم یبارم هم و دیدیم ولی من بعدش پیام دادم که ما لدرد هم نمی خوریم باورتون نمی شه که چقدراصرار کرد که با هم باشیم من همونی می شم که می خوای و این حرفا و من با کلی بدبختی و بلاک کردن ردش کردم حالا دپ یه روز پیش دپباره برگسته بود دوباره هی به من پیام می ده منم اول جوابش و دادم چون که من واقعا باهاش تند رفتار کرده بودم عذر خواهی کردم حالا دوباره می خواد که ادامش بدیم خر چقدرم بهش می گم ما بدرد هم نمی خوریم من نمی تونم تو رو به چشم پارتنر نگاه کنم دوباره حرف خودش و می زنن بلاکشم کنم از صد جای دیگه پیام می ده بنظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یهو سرد بشم جوابش و ندم؟ عجیبه

اخه میگین قبلا هم گفتین بدرد هم نمیخورید و بلاکش کردید پس گرم نبودین باهاش

بهرحال من جاتون باشم میگم برای اخرین بار محترمانه ازت میخام منو فراموش کنی و دلم نمیخاد بیحرمتی بهتون بشه اما اگر پیام بدید جواب نخواهم داد ممنون میشم محترمامه ارهم‌خداحافظی کنیم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اخه میگین قبلا هم گفتین بدرد هم نمیخورید و بلاکش کردید پس گرم نبودین باهاشبهرحال من جاتون باشم میگم ...

می دونی من نمی تونم رک حرفم و بزنم و این خیلی بده ولی ایندفعه بهش می گم و تمومش می کنم

می دونی من نمی تونم رک حرفم و بزنم و این خیلی بده ولی ایندفعه بهش می گم و تمومش می کنم

تو تمام روابطم تموم کننده من بودم اهل بلاک و‌توهین نبوده و‌نیستم همیشه باهمین جملاتی که بالاتر گفتم پسرا رو از خودم دور کردم که نه دشمن تراشی کنم نه دلشون بشکنم چون واقعا احساس ادمها برام محترمه 

قانعش کن پیام نده 

تو تمام روابطم تموم کننده من بودم اهل بلاک و‌توهین نبوده و‌نیستم همیشه باهمین جملاتی که بالاتر گفتم ...

ببین لین خیلیییی پیگیرهه همش می گه که من تغییر کردم و من خودم می دونم چجوری جذیت کنم از این چرت و پرتا اگر ولم می کرد که من دغدغه ای نداشتم البته تقصیر خودمم هستا که باهاش چت کردم 

ببین لین خیلیییی پیگیرهه همش می گه که من تغییر کردم و من خودم می دونم چجوری جذیت کنم از این چرت و پر ...

مشکلش چی بود ردش کردی ؟

محترمانه اتمام حجت کن و پیام جواب نده