2777
2789
عنوان

محصولات پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
عزیزم اوشین بانو و مریم آنلاین شاپ از خود ژاپن میفرستن، یعنی از اونجا اصل نمیفرستم؟ چطوری متوجه بشیم ...

سلام دوست عزیز 

من قصد خرید از اوشین بانو رو دارم شما از خریدتون راضی هستید؟

میشه من رو راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز من قصد خرید از اوشین بانو رو دارم شما از خریدتون راضی هستید؟میشه من رو راهنمایی کنید

بله عزیزم محصولاتش ن اصله نگران نباشید

اگر پنجمین خورشید داشتم دیگه غمی نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم محصولاتش ن اصله نگران نباشید

مممنونم که پاسخ دادید میتونم روتین پوستیتون رو بپرسم .

من پوستم بشدت خشکه و از خشکی چروک های ریز داره ایجاد میشه یه آبرسان کوزرکس خریدم دریغ از یک ذره تغییر

مممنونم که پاسخ دادید میتونم روتین پوستیتون رو بپرسم .من پوستم بشدت خشکه و از خشکی چروک های ریز داره ...

منم از کوزارس نتیجه نگرفتم متاسفانه، بنظرم محصولات ژاپنی خوبن ، کرم‌های برند هدالابو برای خشکی پوست خوبن من زرد رنگ استفاده میکنم

لطفا اگر انلاین شاپ معتبر داخلی هم می‌شناسید بهم معرفی کنید من فکر میکنم اوشین بانو یکم زیادی برای م ...

من از نورا ژاپن هم خرید کردم ارزونتر از اوشین بانوست