2777
2789
چند روز مونده براشما

۵روز دیگه باید پری شم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دوست من این مدلی بود. مبارکتون باشه.. بهش میگن هماتوم بارداری لخته ی خون پشت جفت مونده... با دارو ر ...

جدی؟!اخه من رفتم دکتر گفت صبر کن هفته دیگه نبضشو بشنویم بعد اگر ادامه داشت میریم برای مدیریتش و دارو😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که نمیشی مامان میشی

انشالله شما هم همینطور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بچها برام دعا کنید امیدم فقط ب خداست

منم همینطور انشالله شماهم باردار میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی؟!اخه من رفتم دکتر گفت صبر کن هفته دیگه نبضشو بشنویم بعد اگر ادامه داشت میریم برای مدیریتش و دارو ...

نترسیا...... 

صبر کن قشنگا..... اینا فقط بلدن بترسونن

طفلی عروس داییم بش گفتن قلبش تشکیل نشده فوری رفت سقط کرد

اما دوستم لخته لخته خون دفع میکرد اما امیدوارانه نگهش داشت با استراحت و شیاف پروژسترون

دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 

[QUOTE=50875077]ايشالا هممون با هم نشيم حامله بشيم 😍😍😍😍[/QUOTE

الهـــــی آمیـــــن یا ربالعالمــــیــــن 🙌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لام همگی من ماه دوم اقدامم.۲۱ اذر پریود شدم و ۲۶ ام تمام شد.بعد پریودیم هر شب یا هرشب درمیون رابطه داشتم.دوره هامم ۲۹ روزه هست.۹ دی اتفاقی یک بیبی چک گذاشتم و مثبت شد و هاله انداخت.فرداش رفتم ازمایش بتام 0 بود.الان دو شب هست که زیر دلم هی میگیره هی ول میکنه.شبا دقیقا قبل خواب بدن درد عین بدن دردایی ک تب میکنیم و موقع مریضی میشیم دارم ولی تب نمیکنم فقط بدن درد و استخون درد میشم.و ۴ روز هم هست از صبح تا شب سر دردم.دیروزم سر معدم میسوخت همش.اینا ممکنه علایم بارداری باشه؟؟ ۲۰ دی باید پری بشم.بیبی چکه درست بوده یا ازمایشه؟؟ممکنه چون هنوز لقاح دیر انجام شده بوده بتام پایین بوده؟بدن دردکسی داشته اوایل بارداریش؟؟